SPORTURI  »  ALTELE  »  IN MEMORIAM

Ovidiu Lipan Țăndărică, după decesul lui Ivan Patzaichin: „Ne gândim să facem o melodie în memoria lui”

Ovidiu Lipan Țăndărică: „Ne gândim să facem o melodie în memoria lui Ivan Patzaichin!”
Ovidiu Lipan Țăndărică: „Ne gândim să facem o melodie în memoria lui Ivan Patzaichin!”

Articol de - Publicat luni, 06 septembrie 2021 14:18 / Actualizat luni, 06 septembrie 2021 14:18

Ivan Patzaichin a murit duminică, la vârsta de 71 de ani. Foarte bun prieten cu Ivan, bateristul Ovidiu Lipan Țăndărică a spus despre el că e „sportivul și omul reprezentativ pentru nația românească”.

Ediție specială a Gazetei pentru Ivan Patzaichin la toate chioșcurile din țară! 10 pagini despre legendarul sportiv român și copertă-omagiu

Ivan Patzaichin a avut foarte mulți prieteni și din domeniul muzical, al teatrului, filmului, artiști cunoscuți în media românească. Unul dintre ei este Ovidiu Lipan Țăndărică, fostul baterist al trupei „Phoenix”: „Am trăit multe momente speciale alături de Ivan. A fost un prieten și un om care îi iubea pe artiști”.

- Domnule Țăndărică, aveți multe amintiri cu Ivan?
- Amintirile cu Ivan sunt profunde. A fost un prieten și un om care a fost lângă noi la multe evenimente. Am fost la turneele lui, cu canotca, multe alte activități. A fost un respect reciproc, e o pierdere mare. Ar trebui ca nația noastră să se trezească la realitatea de a fi om, de a fi cetățean adevărat. Caracterul lui Ivan a fost reprezentativ pentru nația românească. Un om absolut special și un campion care va rămâne vejnic în memoria românilor.

Ovidiu Lipan Țăndărică: „Ivan nu a arătat niciodată nici cea mai mică durere”

- Știați că este suferind?
- Auzisem ceva, dar un om cu un așa suflet mare, de o modestie uluitoare, un om cu o conștiință românească incredibilă, nu a arătat niciodată nici cea mai mică durere, grimasă.

- Veți merge la înmormântare?
- Sunt în Brașov, am avut evenimente, abia aștept să ajung la București! Vreau să vin neapărat. Acum sunt în drum spre Poiana Brașov, pregătesc un concert la Cluj, cu lansare de film: „Țara mea frumoasă, țara mea de dor”, evenimente care să aducă ceva și pe plan internațional. Filmulețul va fi promovat în toată lumea. Să ducem faima și onoarea României peste tot în lume, ăsta e scopul. Cu vestea asta, doresc însă să mă întorc cât mai repede la București.

- Ar fi normal să apară un cântec despre sau în memoria lui Ivan Patzaichin?
- Ar trebui pentru că Ivan a avut foarte mulți prieteni muzicieni, artiști, a fost foarte apropiat de muzică. Cu atât mai mult o să ne gândim să facem o melodie frumoasă în memoria lui Ivan Patzaichin.

VIDEO Mihai Covaliu: „Ivan Patzaichin rămâne veșnic în inimile noastre”

Citește mai multe știri despre Ivan Patzaichin:

„Vâslind spre eternitate” » Trupul lui Ivan Patzaichin, depus azi la sediul CS Dinamo

Reacția lui Mircea Lucescu, după decesul lui Ivan Patzaichin: „Nu mă feresc: a fost cel mai mare sportiv al României!”

Playtech: Numele REAL al lui Toni Iuruc s-a aflat după cununia civilă cu Simona Halep. Ce scrie în buletinul lui, de fapt


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează