SPORTURI  »  ALTELE  »  GOLF

galerie foto Paige Spiranac are concurență! Iubita lui Oscar De La Hoya a revenit la o veche pasiune: „Imaginează-ți fetele tale preferate de pe Instagram confruntându-se într-o competiție. Topless. Asta facem noi”

Holly Sonders. Foto: Instagram +38   FOTO
Holly Sonders. Foto: Instagram

Articol de - Publicat vineri, 17 martie 2023 13:12 / Actualizat vineri, 17 martie 2023 13:27

Paige Spiranac (29 de ani) are un nou rival în lupta pentru coroana celei mai sexy jucătoare din golf: Holly Sonders.

Holly Sonders (36 de ani), iubita fostului boxer Oscar De La Hoya (50 de ani), face senzație în acest sport, datorită ținutelor pe care le poartă. Internauții sunt foarte generoși în a-i lăuda frumusețea și sunt mai puțin preocupați de abilităţile ei în ale golfului.

+34 FOTO

Holly Sonders, iubita lui Oscar De La Hoya, a revenit la o veche pasiune: golful

Ea a jucat la un nivel foarte înalt la colegiul din Michigan și la un moment dat părea că ar putea face saltul pentru a deveni profesionistă. Ulterior, Holly și-a făcut debutul în televiziune, la Golf Channel și s-a alăturat Fox Sports cinci ani mai târziu, la 26 de ani. 

În 2019, a plecat de la Fox, iar recent și-a lansat propriul site web numit Xposed Sports, care prezintă conținut exclusiv din „cea mai tare ligă sportivă din lume”.

Imaginează-ți fetele tale preferate de pe Instagram confruntându-se într-o competiție. Topless. Asta facem noi la Xposed Sports! 

- Holly Sonders

Am petrecut 10 ani, de la 21 până la 31 de ani, în televiziune. A fost o experiență grozavă, dar la un moment dat, vrei să lucrezi pentru tine însuți. Sunt foarte mândră că am reușit și că am muncit atât de mult pentru a ajunge în această poziție. Însă modul în care lumea s-a schimbat, totul este digital acum, totul se îndreaptă către social media și poți avea propria ta audiență în fiecare zi”, a spus Sonders pentru The Post.

Holly Sonders face senzație în golf

Bruneta face senzație pe rețelele de socializare cu imaginile provocatoare pe care le postează. Ea este foarte populară pe Instagram, contul ei adună peste 690.000 de urmăritori.

Postând un clip în care se antrenează, Holly Sonders a scris la descriere: „Oscar m-a rugat să încep din nou să joc serios golf. Cât de mult credeți că aș putea să-mi cresc nivelul cu puțin antrenament?”

+45 FOTO

Citește și:

Apariție surprinzătoare la meciul Arsenal - Sporting din Europa League!

Ramona Olaru, filmare răzbunătoare, după ce a aflat cu cine a înlocuit-o campionul la motociclism Cătălin Cazacu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
VanBasten
VanBasten  •  17 Martie 2023, 17:19

Eu nu-mi imaginez nimic. Important e ca Andra o face in locul meu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează