GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Ramona Olaru, filmare răzbunătoare, după ce a aflat cu cine a înlocuit-o campionul la motociclism Cătălin Cazacu: „Mestecă și înghite, înghite și mestecă”

Articol de - Publicat joi, 16 martie 2023 18:34 / Actualizat vineri, 17 martie 2023 01:19

Vedeta TV Ramona Olaru s-a filmat într-o ținută provocatoare la doar câteva zile după ce a apărut informația că fostul ei iubit, Cătălin Cazacu, campion la motociclism, are o nouă iubită.

Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a publicat pe contul de Tik-Tok un videoclip în este îmbrăcată sumar. Frumoasa blondă dansează și mimează versurile celei mai recente melodii a Shakirei, piesa prin care artista columbiană a ținut să se răzbune pe Pique.

GALERIE FOTO. Ramona Olaru, dedicație ironică pentru fostul iubit, Cătălin Cazacu

+40 FOTO

„Am învățaaaat! Și versurile abia acum le-am luat în seama!! Buuum!”, a scris Ramona Olaru.

VIDEO. Ramona Olaru s-a filmat pe piesa de răzbunare a Shakirei

@ramonao

Am invataaaat! Si versurile abia acum le-am luat in seama!! Buuum! 😂🤭🫣

♬ Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 - Bizarrap & Shakira

Ce spun versurile piesei Shakirei

Asta e pentru ca tu să te scandalizezi / Mestecă și înghite, înghite și mestecă / Nu mă întorc la tine / Nici chiar dacă plângi în fața mea sau mă implori / Am înțeles că nu e vina mea că oamenii te critică / Eu doar fac muzică / Îmi pare rău că te irită

Cu cine a înlocuit-o Cătălin Cazacu pe Ramona Olaru

Cătălin Cazacu este campion național la motociclism și are în palmares peste 400 de trofee câștigate de-a lungul timpului, la concursuri naționale și internaționale. Sportivul este celebru și pentru faptul că este un adevărat magnet pentru femeile frumoase. 

În ultima perioadă, Cătălin Cazacu nu a mai participat la competiții și și-a găsit o nouă pasiune, televiziunea. În prezent, sportivul este prezentator TV la Antena Stars alături de Natalia Mateuț, fiica lui Dorin Mateuț. 

Se pare că iubirea pentru Ramona Olaru a dispărut la fel de repede cum a început, pentru că sportivul este deja într-o altă relație. Cătălin Cazacu are o relație discretă cu una dintre colegele sale de la Antenă. Elisa este numele celei care a reușit să-l facă pe campionul la motociclism să o uite complet pe Ramona Olaru. Potrivit apropiaților, povestea lor de dragoste durează deja de mai bine de o lună, iar reporterița de la „Xtra Night Show” s-a mutat deja în apartamentul lui.

+18 FOTO

Citește și:

Soția lui Cristi Manea „s-a tunat” de 10.000 de euro » A avut complicații în timpul operației

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
digitalmasacrer
digitalmasacrer  •  18 Martie 2023, 22:29
Postat de poptct pe 18 Martie 2023, 12:32

N-am citit Ado, dar m-a pufnit rasul cand am vazut descrierea : Connie Willis' "Ado" is a short story in which language is censored to an absurd degree so as to not offend anyone. Nu prea cred ca exista o limita pentru absurd - se poate cobora oricat.

Ar trebui sa citesti povestirea, ne indreptam intr-acolo.

poptct
poptct  •  18 Martie 2023, 12:32
Postat de VardyParty pe 17 Martie 2023, 17:56

Respect, Masacrer. Sorry to inform you, nu doar ca ai dreptate, dar si ca ai plăcere ***. (Nu SOV). Daca ții oarescat la sănătatea ce o mai ai, asculta la unu’ de 89 ani, de la casa de bătrâni, cu acces limita la butoanele astea. If you cannot beat them, ignore them. Nu ai cum sa miști un neuron la d’shoara, pentru ca, ghici câți are?

N-am citit Ado, dar m-a pufnit rasul cand am vazut descrierea : Connie Willis' "Ado" is a short story in which language is censored to an absurd degree so as to not offend anyone. Nu prea cred ca exista o limita pentru absurd - se poate cobora oricat.

ovidiuvalea
ovidiuvalea  •  17 Martie 2023, 21:04

*** ...***? :))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează