GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Soția lui Cristi Manea „s-a tunat” de 10.000 de euro » A avut complicații în timpul operației

Articol de - Publicat miercuri, 15 martie 2023 15:16 / Actualizat miercuri, 15 martie 2023 15:21

Irina Deaconescu (25 de ani), soția fotbalistului Cristi Manea (25), și-a făcut operații estetice de 10.000 de euro la un cunoscut medic estetician din Capitală. Vloggerița a avut complicații în timpul operației.

La aproape un an după ce a devenit mamă pentru a doua oară, Irina Deaconescu a simțit nevoia de o schimbare. Soția lui Cristi Manea și-a pus silicoane și a apelat la unul dintre cei mai buni medici esteticieni din București. După cele două sarcini, sânii ei nu mai arătau așa cum își dorea, astfel că a avut nevoie de mastopexie și implant mamar.

Intervenția nu a fost deloc una simplă în cazul ei, astfel că a stat trei ore pe masa de operație, deși, în mod normal, această operație se face în maximum o oră. Din fericire, soția fundașului de la CFR Cluj se simte bine și a povestit experiența sa. După ce se va vindeca, Irina Deaconescu se va mândri cu un decolteu generos.

+45 FOTO

Irina Deaconescu a avut complicații în timpul operației

„M-am trezit după o zi de somn. Sunt aici, am două bile de bowling foarte tari, dar vreau să vă spun că sunt foarte impresionată de tot ce s-a întâmplat, nu am simțit absolut nimic, nu mă doare nici acum, doar că sunt foarte umflate. Până la urmă am mai scăzut din dimensiunea pe care o stabilisem inițial pentru că am avut un vis ciudat aseară. I-am spus domnului doctor și am ajuns la 380. 

Eu zic că pentru corpul meu e perfect. Sunt foarte fericită. Nu a fost o intervenție ușoară, domnul doctor mi-a spus că a durat trei ore, în condițiile în care la dânsul durează maxim o oră. Nu mi-a pus doar implant. Pielea mea e distrusă, e trecută prin multe, iar domnul doctor mi-a promis că va face tot posibilul să am cel mai frumos rezultat. Sunt minunate, sunt foarte draguțe”, a povestit Irina pe InstaStory.

Intervenția estetică a costat aproximativ 10.000 de euro, potrivit prețurilor afișate pe site-ul medicului care a operat-o. Irina Deaconescu a venit special în București pentru operație și și-a lăsat cele două fetițe, Victoria și Venus, în grija mamei sale la Cluj.

Irina Deaconescu și Cristi Manea s-au căsătorit în secret

Celebra vloggeriță și jucătorul lui CFR Cluj s-au căsătorit în secret în toamna anului trecut. Cei doi au făcut anunțul cel mare la botezul fetiței lor, Venus. Nici măcar familia lor nu a știut despre decizia lor.

Cristi Manea a cunoscut-o pe Irina Deaconescu la Neversea, un festival de muzică din Constanța, iar de atunci s-a îndrăgostit iremediabil de ea. Fundașul de la CFR Cluj a fost cel care a făcut primul pas și întrebat-o dacă vrea să facă o poză cu el. Irina nu știa cine este și că e fotbalist.

El a cerut-o în căsătorie când aceasta era însărcinată cu prima fetiță. Cererea a avut loc la Constanța, la malul mării. Cristi și Irina sunt într-o relație din 2019 și au doi copii împreună, Victoria, născută în octombrie 2020, și Venus, născută în martie 2022.

Irina Deaconescu face parte din topul vloggerilor din România și are niște cifre excelente. Tânăra originară din Bumbești Jiu are 615.000 de urmăritori pe YouTube și peste 1.100.000 de fani pe Instagram.

+45 FOTO

Citește și:

Modelul cu care Reghecampf ar fi înșelat-o pe Anamaria Prodan a rupt tăcerea

Cu ce a rămas Mădălina Ghenea după aventura cu băiatul rebel al fotbalului italian

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
rocky3
rocky3  •  16 Martie 2023, 18:36

***? Nu reușesc deloc să pricep...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rav410wrc
rav410wrc  •  16 Martie 2023, 17:19
Postat de digitalmasacrer pe 15 Martie 2023, 20:21

Implant de neuroni ar trebui *** care le baga bani in cont pentru o noapte de tavaleala. Daca noi barbatii am fi mai destepti, nu ar exista fufele astea.

De s-ar putea face si implant de neuroni, Tibi Carnat si Mosh Ciumete ar fi primii !! :))))

inshallah
inshallah  •  16 Martie 2023, 16:59
Postat de inshallah pe 16 Martie 2023, 14:56

***

*** este un roman-parabolă scris de Zaharia Stancu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează