GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Modelul cu care Reghecampf ar fi înșelat-o pe Anamaria Prodan a rupt tăcerea: „Am căzut de multe ori”

Florentina Raiciu, amanta lui Laurențiu Reghecampf. Foto: Instagram +45   FOTO
Florentina Raiciu, amanta lui Laurențiu Reghecampf. Foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 15 martie 2023 14:00 / Actualizat joi, 16 martie 2023 09:08

Florentina Raiciu a intrat în atenția presei în urmă cu câțiva ani de zile când s-a speculat că era amanta lui Laurențiu Reghecampf, în prezent antrenor la Neftci Baku. Niciodată ea nu a comentat subiectul, chiar dacă Anamaria Prodan i-a menționat des numele. Acum, Raiciu rupe tăcerea și face dezvăluri din culisele vieții amoroase.

Căsnicia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a trecut prin turbulențe serioase în 2021 din cauza presupusei relație extraconjugală pe care antrenorul de fotbal ar fi avut-o cu Florentina Raiciu, una dintre prezențele din showbiz-ul românesc. Ea a pozat în Playboy de cinci ori și a lucrat și în televiziune, a fost asistentă TV la Antena Stars.

+41 FOTO

Florentina Raiciu a pozat de 5 ori în Playboy, dar nu regretă nimic

Acum, ea nu regretă că a apărut în revistele pentru adulți, s-a simțit bine dezbrăcată în fața aparatului de fotografiat. 

„Mereu a fost ceva frumos. Pare ciudat, dar nu am avut niciodată trac. Emoții aveam pentru că atunci nu se prelucrau așa mult pozele că acum și nu vroiam să rămân cu amintiri «neplăcute». Primul număr, de exemplu, nu mi-a plăcut și nu cred că-l mai am. Simțeam că e singurul lucru unde nu aș fi dat greș, mă simțeam liberă, în pielea mea, îmi trebuia doar puțină muzică să intru în atmosferă”, a explicat Florentina Raiciu într-un interviu pentru Fanatik.

Și a continuat: „Am avut noroc de fotografi buni, oamenii care au fost în jurul meu căutau să mă facă să mă simt bine, să nu fiu stânjenită. Mă complimentau și-mi spuneau că am «ceva» pentru că eu aveam multe complexe, dar căutam să nu arăt asta. 

Ulterior s-a dovedit că ceea ce mă jena cel mai mult era, de fapt, atu-ul meu: zâmbetul, dantura. În școala generală, în liceu, eram complexată, apoi toată lumea mă alegea la castinguri datorită acestui aspect. Am purtat vreo 2 ani mai târziu aparat dentar pentru a înlătura orice mă nemulțumea”.

+41 FOTO

Florentina Raiciu: „Fiecare bărbat a fost diferit”

În același interviu, Florentina Raiciu a făcut dezvăluiri din culisele vieții ei amoroase. Recunoaște că a făcut și gafe în relațiile pe care le-a avut, însă nu a dat și numele bărbaților cu care s-a iubit. 

„Am iertat, chiar și atunci când nu trebuia! Nu sunt un robot, sunt om. Nu sunt o mășinărie, fac la greșeli câte fire de păr am în cap. Fiecare bărbat a fost diferit. Nu am un șablon, un tipar al bărbatului ideal. Cred că în fiecare relație am iertat prea mult, chiar și când nu trebuia. Bărbatul nu se schimbă pentru că vrei tu, pentru că iubești tu, se schimbă dacă își dorește el.

Te pot iubi în toate formele și culorile, te fac să simți, nu să știi că te iubesc, să simți până în măduva oaselor. Pot fi orice femeie într-una singură, doar că nu e de ajuns. Dezamăgirea apare în momentul când vrem să fim iubiți în felul dorit de noi”, a explicat modelul.

Florentina a încheiat dezvăluirile: „Am suferit cu fiecare relație care a luat sfârșit, m-am consumat enorm de fiecare dată. Așa iubesc și trăiesc eu, cu cea mai mare intensitate. Pun pasiune, emoție, cred că orice este posibil dacă există credință și iubire, dacă nu ai vreo boală nevindecabilă sau nu încetezi din viață. Restul sunt poveșți. Cred în iubire absolută sau nimic. Am căzut de multe ori. Ce am simțit? Durere fizică nu o simți, că nu te bate cineva, e o stare de neexplicat în cuvinte. Mai am eu o vorbă, că iubirea o simți din stomac, simți un gol atunci când e ceva bun, sau efectiv te doare, te faci ghem și stai așa până trece”.

Anamaria Prodan: „O singură dată am întrebat în oraș cine e Raiciu”

„E jenant că în 2021 încă mai avem astfel de discuții, că «are amantă de opt ani și că nevastă-sa doarme, că a furat averea familiei și a făcut nu știu cui salon». Eu unde eram? Eram moartă? Eu trăiam în casă cu soțul meu. Era la Steaua, mergea la antrenament și venea acasă. Unde sunt acei zeci de mii de euro pe care îi dădea amantei? Cum o cheamă, că nici nu știu. Florentina?!...nici măcar n-am văzut-o în viața mea.

Au spus că i-am spart eu salonul..o prostie! N-am văzut-o în viața mea pe femeia asta, nu m-a văzut în viața ei, nu am primit un telefon acasă de la femeia asta. Dacă cine a aruncat vorba asta a crezut că o să ne distrugă, n-a făcut decât să-și facă un păcat. Raiciu nu a existat în discuțiile familiei noastre. O singură dată am întrebat în oraș, când întreba toată lumea cine e. Habar n-am cum arată. Am intrat pe Google și ne-am uitat cine e”, a spus Anamaria Prodan, la GSP Live, în iulie 2021.

Ulterior, în toamna lui 2021, Laurențiu Reghecampf a depus actele pentru divorțul de Anamaria Prodan, antrenorul avea deja o relație cu Corina Caciuc, care i-a dăruit un băiețel pe nume Liam.

VIDEO. Anamaria Prodan: „Mi s-a spus că Reghe are de 8 ani o amantă”

Citește și:

Cu ce a rămas Mădălina Ghenea după aventura cu băiatul rebel al fotbalului italian: „Am învățat asta”

„Angelina Jolie” l-a jucat pe Mititelu Jr: „Eu trebuie să mă agăț de ceva mai puternic”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
TraianX
TraianX  •  17 Martie 2023, 05:38

Ce ziar de prost gust a ajuns***. In schimb nu citesti stiri sportive , de parca totul se rezuma la fotbal. Despre cei implicati in aceasta ramura un fost antrenor spune ca sunt dupa oameni buni,oameni rai , soferi si fotbalisti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VanBasten
VanBasten  •  15 Martie 2023, 22:42
Postat de unulobisnuit pe 15 Martie 2023, 18:39

Probabil că o experiență sexuală cu Florentina ar fi asemănătoare cu aruncarea într-un malaxor, îți iese măduva indecent de ușor. Cât despre articol, GSP-ul se pare că își caută adepți pe o altă plajă de cititori, o plajă de nudiști:))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gicab
gicab  •  15 Martie 2023, 20:04

“ și nu vroiam”... mai și râdeți de unii care pun ori nu un i in plus ori in minus

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close