GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO „L-a jucat” pe Mititelu Jr. cum a vrut! „Angelina Jolie de România” a rupt tăcerea: „Eu trebuie să mă agăț de ceva mai puternic”

Andra Apostol. Foto: Instagram +24   FOTO
Andra Apostol. Foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 14 martie 2023 13:36 / Actualizat marti, 14 martie 2023 15:27

În august 2022 s-a zvonit că Adrian Mititelu jr, fiul patronului de la FCU Craiova, are o relație cu Andra Apostol, care a participat la „Bravo, ai stil” și e cunoscută drept „Angelina Jolie de România grație trăsăturilor ei. Acum, ea infirmă povestea de iubire!

Speculații despre o posibilă relație amoroasă între cei doi au apărut după ce acum câteva luni Mititelu jr. i-a dat pe mână un Lamborghini Urus „Angelinei Jolie de România”. Ulterior, cei doi au mers și într-o vacanță de lux, departe de România.

+20 FOTO

Andra Apostol: „Între noi nu s-a întâmplat absolut nimic, deși a fost o tentativă”

Andra Apostol a pus acum punct tuturor speculațiilor și neagă că a avut o relație cu Adrian Mititelu Jr. 

„În primul rând, nu am format un cuplu niciodată. Noi nu am fost împreună. S-a înțeles că am fost împreună, dar nu am format un cuplu. Între noi nu s-a întâmplat absolut nimic. Deci, a fost o tentativă. A fost o vacanță pe care am făcut-o alături de el, cu prietena mea, nu am plecat eu singură cu el și nu a fost nimic”, a povestit Andra Apostol în emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena Stars.

Totodată, ea a mai mărturisit că Mititelu Jr. și-a dorit să o cunoască mai bine, să petreacă mai mult timp alături de ea, însă nu acestea au fost și dorințele ei. Andra nu a simțit aceeași atracție ca el. 

„Nu am format un cuplu. El este un băiat OK, doar că nu este pe placul meu, nu este genul meu. Nu a fost pur și simplu. El a încercat, cum ar încerca orice alt bărbat. Nu a făcut nimic special să spui că încearcă altceva. Pentru mine, faptul că are o situație financiară bună nu este suficient. Trebuie să mă agăț de ceva mai puternic”, a mai povestit fosta concurentă de la „Bravo ai stil”, celebra emisiune de modă de la Kanal D.

El s-a străduit foarte mult în ceea ce m-a privit pe mine, ca să zic așa și a fost foarte răbdător. Nu am simțit deloc. Este un regret de-al meu, pentru că m-am aruncat așa. 

- Andra Apostol, la Antena Stars

Cine e și cu ce se ocupă Andra Apostol

Andra a devenit cunoscută în showbiz în 2017, când a participat la „Bravo, ai stil!”. În emisiunea difuzată pe Kanal D, Andra s-a făcut remarcată datorită stilului său vestimentar, dar și frumuseții sale. Ea a avut câteva conflicte cu o altă concurentă, Petronela. De asemenea, fosta Bravo, ai Stil! s-a certat în cadrul emisiunii și cu Iulia Albu, care a criticat-o de nenumărate ori.

Ea a rămas în lumina reflectoarelor datorită postărilor de pe Instagram, acolo unde are peste 62.000 de urmăritori și e considerată „Angelina Jolie de România”.

+20 FOTO

Citește și:

Fosta amantă a lui Pițurcă a ales „bărbatul perfect” din Liga 1: „E cel mai plătitor”

Motivul religios pentru care Serena Williams nu sărbătorește ziua de naștere a fetiței sale

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
Constantin
Constantin  •  07 Mai 2023, 21:23

Urate buze ! Nu o să înțeleg niciodată femeile care se mutilează singure

VanBasten
VanBasten  •  07 Mai 2023, 20:33

Inca un articol de geniu, marca gesepe. Multumim, Cristina Pirvu. Esti pe aceeasi inalta treapta jurnalistica precum mult apreciata, Andra Mocanu, o corifee de inalta tinuta profesionala.

zetanu
zetanu  •  15 Martie 2023, 11:00

Impresionant, trebuie neaparat sa porniti o ancheta jurnalistica pe acest subiect!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează