GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CADOU

Ce cadou imens i-ar fi făcut Laurențiu Reghecampf fostei asistente TV Florentina Raiciu: „E în Dorobanți”

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 iulie 2021 16:08 / Actualizat sambata, 03 iulie 2021 18:23

Florentina Raiciu, fosta asistentă TV despre care tabloidele au scris că ar fi amanta lui Laurențiu Reghecampf (45 de ani), are o carieră interesantă. 

  • Căsnicia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a trecut prin turbulențe serioase în 2021. S-a zvonit că cei doi au fost aproape să divorțeze, iar cauza ar fi fost reprezentată, conform tabloidelor, de o presupusă relație extraconujugală pe care Laurențiu Reghecapf ar fi avut-o cu Florentina Raiciu. Atât Anamaria, cât și Reghe, au negat vehement aventura;
  • Florentina Raiciu este una dintre prezențele din showbiz-ul românesc, acesta pozând în urmă cu mai mult timp în Playboy și fiind o fostă asistentă TV la Antena Stars (GALERIE FOTO mai jos)
Florentina Raiciu, foto: @florentinaraiciu
+41 FOTO

Cum câștigă banii Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf

După ce Anamaria Prodan a oferit indicii la GSP Live despre presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf, persoana care ar fi provocat cearta dintre cei doi soți. Numele acesteia este Florentina Raiciu și a apărut pentru prima dată în spațiul public în urmă cu nouă ani, când a fost asistenta artistului Alex Velea, pe vremea când partenerul Antoniei prezenta o emisiune la National TV, informează playtech.ro.

Aceasta a pozat de cinci ori pentru celebra revistă pentru bărbați Playboy, iar în anul 2013 a fost votată cea mai senzuală apariție de pe coperta revistei. Ulterior, a participat la emeisiunea „Splash! Vedete la apă!”, difuzată pe Antena 1 și a avut rol de asistentă TV în cadrul matinalului de la Antena Stars.

În prezent, Florentina Raiciu are un salon de înfrumusețare în București, despre care Gigi Becali în urmă cu trei luni că este făcut chiar din banii lui Laurențiu Reghecampf: „Reghe are amantă de opt ani, i-a făcut fetei și salon de înfrumusețare în Dorobanți. Știe cam toată lumea de această relație, chiar și Ana”.

+41 FOTO

Anamaria Prodan: „O singură dată am întrebat în oraș cine e Raiciu”

„E jenant că în 2021 încă mai avem astfel de discuții, că «are amantă de opt ani și că nevastă-sa doarme, că a furat averea familiei și a făcut nu știu cui salon». Eu unde eram? Eram moartă? Eu trăiam în casă cu soțul meu. Era la Steaua, mergea la antrenament și venea acasă. Unde sunt acei zeci de mii de euro pe care îi dădea amantei? Cum o cheamă, că nici nu știu. Florentina?!...nici măcar n-am văzut-o în viața mea. Au spus că i-am spart eu salonul..o prostie! 

N-am văzut-o în viața mea pe femeia asta, nu m-a văzut în viața ei, nu am primit un telefon acasă de la femeia asta. Dacă cine a aruncat vorba asta a crezut că o să ne distrugă, n-a făcut decât să-și facă un păcat. Raiciu nu a existat în discuțiile familiei noastre. O singură dată am întrebat în oraș, când întreba toată lumea cine e. Habar n-am cum arată. Am intrat pe Google și ne-am uitat cine e”, a spus Anamaria Prodan, la GSP Live.

VIDEO Anamaria Prodan, primele declarații despre revenirea lui Reghecampf la FCSB

Citește și:

Anamaria Prodan rupe tăcerea! Declarații uluitoare despre divorțul de Laurențiu Reghecampf + cum s-a implicat Becali

Anamaria Prodan recunoaște că Reghecampf e în declin: „E adevărat! Nu pot să neg”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
calicon
calicon  •  03 Iulie 2021, 20:03

gigi este un *** ,*** de cioban din pipera. *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează