FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

EXCLUSIV Anamaria Prodan rupe tăcerea! Declarații uluitoare despre divorțul de Laurențiu Reghecampf + cum s-a implicat Becali: „Atunci a început totul”

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, în zilele bune ale cuplului +49   FOTO
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, în zilele bune ale cuplului

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iulie 2021 12:30 / Actualizat joi, 01 iulie 2021 16:06

Anamaria Prodan a intervenit astăzi la GSP Live și a explicat cum au apărut zvonurile presupusului divorț dintre ea și soțul Laurențiu Reghecampf.

„Lucrurile între mine și Reghe sunt în regulă. În fiecare familie există discuții. Și la noi apar discuții în contradictoriu. Și eu sunt vulcanică, toată lumea mă cunoaște. Sar calul când mă cert, dar asta sunt eu. Când m-a luat Reghecampf, așa m-a luat. Nu m-a luat de la Operă, m-a luat din fotbal. 

Pentru mine, că am astăzi Ferrari și mâine altă mașină...niciodată nu cobor ștacheta, așa am fost educată. Când eu l-am luat pe Laurențiu, niciodată nu m-am uitat în conturile lui. El a trecut printr-un divorț urât, despre care nu am vorbit niciodată. 

I-am spus lui Reghe: «Laurențiu, trebuie să știi să gestionezi succesul, banii și imaginea». Eu cred că imaginea, caracterul și omenia nu se pot schimba niciodată. Laur încă este un copil. Are un suflet pur. Se deschide în fața tuturor și nu încearcă să epateze”, a spus Anamaria Prodan, la GSP Live. 

+45 FOTO

Anamaria Prodan: „Au venit copiii să mă întrebe de ce am plătit interlopi”

„Da, Laur e milionar. Familia asta n-are cum să fie vai de mama ei niciodată. Sunt capabilă să gestionez ce ține de familia mea, n-am nevoie de intelopi plătiți. Au venit copiii mei să mă întrebe de ce am plătit eu interlopi. Am pus mâna și i-am sunat pe cei care au scris: «Ce faceți?»

Totul a început în ziua în care Gigi Becali a făcut ce a făcut (n.r - declarațiile conform cărora Ana și Reghe ar avea relații extraconjungale). Când a spus de Reghe, că a avut amantă, că și eu sunt cu altcineva. Eu nu am stat la mâna niciunui bărbat. Nu l-am luat de bărbat ca să mă îmbogățesc”, a spus Anamaria Prodan, în direct la GSP Live. 

Cine e fotomodelul cu care Reghecampf ar avea o relație » Anamaria a răbufnit
GSP LIVE
Cine e fotomodelul cu care Reghecampf ar avea o relație » Anamaria a răbufnit

Anamaria Prodan: „Laurențiu Reghecampf este soarele acestei familii”

„La cât a muncit Reghecampf să ajungă aici, credeți că s-ar preta să se combine și să dea banii copiilor lui unor gunoaie? Laurențiu Reghecampf este soarele acestei familii. Vor doar să mă distrugă, dar nu au putut. 

Dacă acești mari șmecheri s-au gândit că ar puteau să facă o manevră de acest gen - să trimită o «năpârcă» pentru a ne despărți, să știe că eu nu sunt Vasilica Geamantan, sunt Anamaria Prodan. Am fost un exemplu de frumusețe și de dragoste”, a mai spus Anamaria Prodan, într-un dialog purtat cu moderatorul Costin Ștucan. 

Anamaria Prodan e singurul om din tot fotbalul care a nimicit, efectiv, pe toată lumea.

Am slăbit 12 kilograme. Am mers la sală și am ajuns la forma care m-a consacrat, forma sexy. Pe mine nu mă macină niciodată nimic, întotdeauna îmi rezolv problemele simplu și frumos - Anamaria Prodan

+45 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Anamaria Prodan, primele declarații despre revenirea lui Reghecampf la FCSB: „Gigi Becali s-a rugat de mii de ori de Laurențiu”

Ediție specială GSP LIVE! Anamaria Prodan dezvăluie tot: relația cu Reghe, posibila venirea a antrenorului la FCSB și conflictul cu familia Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
ali.bec
ali.bec  •  01 Iulie 2021, 19:58

Singura cu care a fost prins Reghe inflagrant a fost ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romeverest
romeverest  •  01 Iulie 2021, 16:50

Frumusete ????? Oare fiinta asta are proprietatea cuvintelor pe care le foloseste ?? S-o fi saturat si baiatul asta sa fie luat la misto dupa scandalul neveste-sii cu Alexa, de scandalurile provocate de ea, de declaratiile si laudele ei aiuritoare, precum si de promovarea exagerata prin presa cu tot felul de poze modificate si prelucrate digital !!

vasglo
vasglo  •  01 Iulie 2021, 16:30

Apriga femeie! Si dai si lupta si dai si lupta... pe impartitul averii! :)

Vezi toate comentariile (18)
Comentează