GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  GSP LIVE

Cine e fotomodelul cu care Reghecampf ar avea o relație » Anamaria a răbufnit

Florentina Raiciu este una dintre prezențele din showbiz-ul românesc, foto: Imago +45   FOTO
Florentina Raiciu este una dintre prezențele din showbiz-ul românesc, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iulie 2021 15:32 / Actualizat joi, 01 iulie 2021 17:22

Anamaria Prodan (48 de ani) a vorbit pentru întâia oară în spațiul public despre Florentina Raiciu, femeia despre care se presupune că ar fi amanta lui Laurențiu Reghecampf (45 de ani).

  • Căsnicia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a trecut prin turbulențe serioase în 2021. Cei doi au fost aproape să divorțeze, iar cauza ar fi reprezentată, conform tabloidelor, de o presupusă relație extraconujugală pe care Laurențiu Reghecapf ar fi avut-o cu Florentina Raiciu;
  • Florentina Raiciu este una dintre prezențele din showbiz-ul românesc, acesta pozând în urmă cu mai mult timp în Playboy și fiind o fostă asistentă TV la Antena Stars (GALERIE FOTO mai jos)
+41 FOTO

Anamaria Prodan, primele declarații despre presupusa amantă a lui Reghecampf: „O singură dată am întrebat în oraș cine e Raiciu”

„Totul a început în ziua în care Gigi Becali a făcut ce a făcut (n.r - declarațiile conform cărora Ana și Reghe ar avea relații extraconjungale). Când a spus de Reghe, că a avut amantă, că și eu sunt cu altcineva. Eu nu am stat la mâna niciunui bărbat. Nu l-am luat de bărbat ca să mă îmbogățesc”, a spus Anamaria Prodan, în direct la GSP Live.

+41 FOTO

E jenant că în 2021 încă mai avem astfel de discuții, că «are amantă de opt ani și că nevastă-sa doarme, că a furat averea familiei și a făcut nu știu cui salon». Eu unde eram? Eram moartă? Eu trăiam în casă cu soțul meu. Era la Steaua, mergea la antrenament și venea acasă. Unde sunt acei zeci de mii de euro pe care îi dădea amantei? Cum o cheamă, că nici nu știu. Florentina?!...nici măcar n-am văzut-o în viața mea. Au spus că i-am spart eu salonul..o prostie! 

N-am văzut-o în viața mea pe femeia asta, nu m-a văzut în viața ei, nu am primit un telefon acasă de la femeia asta. Dacă cine a aruncat vorba asta a crezut că o să ne distrugă, n-a făcut decât să-și facă un păcat. Raiciu nu a existat în discuțiile familiei noastre. O singură dată am întrebat în oraș, când întreba toată lumea cine e. Habar n-am cum arată. Am intrat pe Google și ne-am uitat cine e”, a spus Anamaria Prodan, la GSP Live. 

Florentina Raiciu și Laurențiu Reghecampf NU au fost fotograți sau filmați niciodată împreună și niciunul nu au comentat vreodată acuzațiile aduse de presă. 

VIDEO Anamaria Prodan rupe tăcerea! Declarații uluitoare despre divorțul de Laurențiu Reghecampf

Citește și alte știri despre Anamaria Prodan: 

EXCLUSIV Anamaria Prodan rupe tăcerea! Declarații uluitoare despre divorțul de Laurențiu Reghecampf + cum s-a implicat Becali: „Atunci a început totul”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
gago747
gago747  •  02 Iulie 2021, 21:17
Postat de kyil pe 02 Iulie 2021, 00:18

E mult peste amp. Bine reghe ,ai invatat sa joci in deplasare.

O fi avînd poarta de dimensiuni regulamentare?

valentindragobete
valentindragobete  •  02 Iulie 2021, 13:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kuba
kuba  •  02 Iulie 2021, 08:32
Postat de romeverest pe 01 Iulie 2021, 16:38

Unde erai ?? Simplu….erai ocupata cu Alexa, cu viata lui in afara terenului, precum si cu cariera lui !!

Sa nu îl uitam pe “Bratone”!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează