SPORTURI  »  ALTELE  »  INCIDENT LA BAZINUL RAPID

Părinții, sfătuiți să scoată certificate de la IML! Ultimele informații despre incidentul grav de la bazinul CS Rapid

Ancheta în cazul celor 18 copii intoxicați cu clor în bazinul Rapid continuă / Sursă foto: Facebook +14   FOTO
Ancheta în cazul celor 18 copii intoxicați cu clor în bazinul Rapid continuă / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat vineri, 29 octombrie 2021 13:21 / Actualizat vineri, 29 octombrie 2021 13:46

Continuă ancheta în celor 18 copii intoxicați cu clor în bazinul Rapid, săptămâna trecută

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 a răspuns solicitării înaintate de Gazeta Sporturilor și a prezentat concluziile preliminare ale cercetărilor efectuate la bazinul Rapid. 

Astfel, „se efectuează în prezent cercetări sub aspectul săvărșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă prev. de art. 196 alin. 2 și neglijență în serviciu prev. de art. 298 Cp rap. la art. 308 Cp, de către organele de cercetare penală, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 București.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, părinții copiilor afectați au fost sfătuiți de către avocat să scoată certificate inclusiv de la IML, semn că vor să meargă până în pânzele albe pentru a-și căuta dreptatea.

Cum s-a ajuns la incidentul grav la bazinul de la CS Rapid + „A mai fost un episod cu echipa de polo”
Bazin Rapid
Cum s-a ajuns la incidentul grav la bazinul de la CS Rapid + „A mai fost un episod cu echipa de polo”

Părinții vor proces! Cazul celor 18 copii intoxicați cu clor în bazinul Rapid va ajunge în instanță

Poliția și Parchetul nu au finalizat încă cercetările. Cazul celor 18 copii intoxicați cu clor în bazinul Rapid, săptămâna trecută, va ajunge în instanță.

Părinții celor 18 copii intoxicați cu clor în accidentul colectiv de la bazinul Rapid au contactat un avocat pentru a se constitui în parte vătămată. Poliția, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și neglijență în serviciu.

+10 FOTO

În schimb, conducerea CS Rapid speră să nu se ajungă în instanță. „Eu am vorbit cu antrenorii grupelor respective și mi-au spus că încearcă să liniștească apele. E normal ca părinții să fie îngrijorați, cum, de altfel, aș fi și eu dacă i s-ar fi întâmplat așa ceva copilului meu. N-am auzit că părinții ar intenționa să apeleze la instanță. E dreptul fiecăruia să acționeze cum crede de cuviință”, a declarat Mugur Bolohan, director sportiv CS Rapid, pentru GSP.

E treaba lor. Eu, una, nu renunț”, a transmis ferm Anca Dorobanțu, mama unuia dintre copiii intoxicați cu clor în bazinul Rapid, luni, 18 octombrie.

EXCLUSIV Incident grav la bazinul de la CS Rapid: 18 copii au ajuns de urgență la spital » GSP a vorbit cu cei implicați: „Diagnosticul e pneumonie toxică, au inhalat substanțe nocive”. Poliția a deschis o anchetă, clubul se apără: „Testele sunt ok”

EXCLUSIV Mărturia tulburătoare a unui părinte despre efectele intoxicației cu clor de la bazinul Rapid: „Băiatul meu avea saturația de oxigen de 83%”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
485809194904413
Costel Tudor  •  29 Octombrie 2021, 20:19

Sa fie f.clar , sunt pt. sancționarea celor vinovati pt. aceasta neglijența ! In același timp sunt tare curios dacă gazetarii GSP , ar fi reacționat la fel dacă era vorba de Steaua sau Dinamo ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează