SPORTURI  »  ALTELE  »  SCRIMĂ

Pe podium » Echipa masculină de sabie a luat bronzul la Cupa Mondială de la Madrid

Articol de - Publicat luni, 11 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 10 februarie 2013 19:18

Echipa masculină de sabie, într-o nouă formulă faţă de cea de la Londra, a ocupat ieri locul la treilea la Cupa Mondială de la Madrid.

Londra a rămas în urmă pentru Tiberiu Dolniceanu. Locul şi timpul în care devenea vicecampion olimpic cu echipa de sabie a României e undeva în trecut. Tibi e singurul care a decis să meargă mai departe, în timp ce colegii lui au ales să se retragă. Din mezinul trupei, Tibi a devenit liderul şi a condus echipa României spre bronz în etapa de Cupă Mondială de la Madrid. Echipa i-a avut în componenţă pe Iulian Teodosiu, Ciprian Gălăţanu şi Alin Badea.

Graţie poziţiei din clasament, locul 3, România a avut liber în primul tur, apoi a întîlnit în "optimi" Marea Britanie, de care a trecut cu 45-32, apoi în "sferturi" de SUA cu 45-42. În semfinale a pierdut în faţa Chinei cu 39-45, rezultat care a dus-o în finala mică, acolo unde a trecut de Germania cu 45-38.

Echipa României la Madrid
Tiberiu Dolniceanu (24 de ani), dreptaci
Iulian Teodosiu (18 ani), dreptaci
Ciprian Gălăţanu (23 de ani), dreptaci
Alin Badea (24 de ani), dreptaci

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează