SPORTURI  »  ALTELE  »  POWER SLAP

VIDEO + FOTO Imagini horror din cel mai controversat sport » L-a „anesteziat” cu o singură palmă!

Ron „Wolverine” Bata a câștigat titlul la categoria grea la concursul de dat palme organizat de Dana White, președintele UFC/ foto: Instagram @Power Slap
Ron „Wolverine” Bata a câștigat titlul la categoria grea la concursul de dat palme organizat de Dana White, președintele UFC/ foto: Instagram @Power Slap

Articol de - Publicat luni, 13 martie 2023 18:02 / Actualizat luni, 13 martie 2023 19:32

Ron „Wolverine” Bata a câștigat titlul la categoria grea la concursul de dat palme organizat de Dana White, președintele UFC.

Power Slap a debutat pe 12 martie, iar Ron Bata este primul campion la categoria grea din istoria copetiției. L-a învins pe Darius Mata-Varona cu o singură palmă. Varona a încercat să continue, dar a fost oprit de arbitrul care a observat că era făcut groggy.

+3 FOTO

KO după o singură palmă în cel mai controversat sport

Ron Bata a primit 10.000 de dolari pentru câștigarea finalei. În plus, pentru fiecare victorie, competitorii de la Power Slap primesc câte 2.000 de dolari.

„Wow, ce show nebun! Ce seară! Am așteptat cu emoție acest eveniment și nu se putea desfășura mai bine” a transmis Dana White după prima ediție de Power Slap.

Imagini șocante din competiția de dat palme de la București

În ianuarie, Sorin Simion Comșa (24 de ani) a câștigat competiția de dat palme organizată de RXF România, la capătul unor dueluri care l-au lăsat desfigurat.

Competiția a fost organizată de promoția românească RXF și câștigată de un bărbat de 24 de ani din Alba Iulia, Sorin Simion Comșa, învingător deși meciul din finală, cu Alex Gorczyca, l-a lăsat cu fața deformată.

Deși palmele primite de la oponentul din finală l-au desfigurat, Sorin nu a cedat. A continuat să lovească, iar Gorczyca a abandonat în cele din urmă, l-a anunțat pe arbitrul Sandu Lungu că se dă bătut.

Imagini horror din cel mai controversat sport » L-a „anesteziat” cu o singură palmă!
Sorin Comșa a rămas desfigurat/ foto: RFX România

Citește și: 

„La început suntem cu toții puțin emoționați!” >> Impresiile lui Kim Rasmussen la prima victorie pe banca Rapidului

Gabriel Burtănete, pe ultimul loc în finala de la sărituri la CM de la Baku

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
gazistu
gazistu  •  14 Martie 2023, 15:40

doamne fereste

Pake
Pake  •  13 Martie 2023, 23:38

*** sunteti partasi la manipularea si distrugerea mintilor tinere!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

retribution
retribution  •  13 Martie 2023, 21:33

voi va dati seama ca turneul de power slap la nivel mondial tinut de cel care l-a inventat plateste doar 10 mii de dolari in timp ce in no name Romania premiul a fost de 5 mii de euro(nu dolari). asa ceva. ha ha ha. oricum,ratatul ala care a pierdut finala este un rata,cum bah sa nu apuci sa dai si tu macar o data inapoi? doar a luat prostu.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează