SPORTURI  »  ALTELE  »  JOCURILE OLIMPICE

Premierul Japoniei, anunț de ultimă oră despre Jocurile Olimpice de la Tokyo

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2020 21:06

Shinzo Abe, premierul Japoniei, susține că Jocurile Olimpice se vor desfășura conform planului inițial, în iulie 2020. 

Japonezii sunt optimiști în ceea ce privește organizarea celei mai importante competiții sportive din lume. În așteptarea torței olimpice, premierul Shinzo Abe a încercat să organizeze valul de scepticism: „Vom opri răspândirea coronavirusului și vom organiza Olimpiada fără nicio problemă”.

10 miliarde de lire sterlinecostă organizarea Jocurilor Olimpice de la Tokyo

Japonia a reușit să țină sub control criza provocată de coronavirus. Deși a fost printre primele țări în care virusul a ajuns, niponii au confirmat 804 cazuri până astăzi.

Donald Trump cere anularea Jocurilor Olimpice de la Tokyo

Recent, Donald Trump, președintele Statelor Unite ale Americii, a fost primul conducător de stat care a sugerat anularea JO de la Tokyo. Dorința lui Trump a fost întărită și de afirmația lui Haruyuki Takahashi, membru al Comitetului de Organizare de la Tokyo, care a punctat că „suspendarea evenimentului ar fi o măsură realistă”.

VIDEO // Cum ne apărăm de coronavirus

Sportul mondial, afectat de coronavirus

1. EURO 2020 ar putea fi amânatcu un an din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia ar fi discutată de președintele UEFA, Aleksander Ceferin. Cum afectează coronavirus disputarea turneului final găzduit de București, aici 
 

2. Champions League și Europa League au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus.
 

3.Mai mulți fotbaliști din Serie A au fost depistați pozitiv cu COVID-19.Cea mai afectată echipă este Sampdoria, cu 5 jucători. Au fost confirmate cazuri și în Anglia, Franța și Germania.
 

4. Indian Wells 2020,primul turneu din categoria Premier Mandatory din acest an, a fost anulat din cauza coronavirusului. Ambele circuite, WTA și ATP, au luat pauză până în aprilie.
 

5.Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19.„Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane” 
 

6.Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus! 

7.Marele Premiu al Australiei, prima cursă a anului din „Marele Circ”, a fost anulată după ce un membru al echipei McLaren a fost depistat pozitiv cu coronavirus. 

Vezi și:

#vafibine Campanie GSP » Zeci de vedete din sportul românesc au înregistrat mesaje speciale pentru fani: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Playtech: BOMBĂ! Diana Șoșoacă sfidează TOT! Cum a intrat în restaurant, fără certificat verde! Chelnerița a rămas MASCĂ: 'Ce e aia?!'


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează