SPORTURI  »  ALTELE  »  HALTERE

Prima reacţie a lui Răzvan Martin: "Nu mă las doar pentru că am fost depistat pozitiv"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 08 august 2013 11:53

Gazeta Sporturilor a dezvăluit astăzi în exclusivitate faptul că halterofilii Răzvan Martin şi Elena Andrieş au fost prinşi dopaţi la un control efectuat în aprilie, la Campionatele Europene.

Sportivul român a reacţionat astăzi.

"Nu pot să înţeleg cum s-a întîmplat. Pe 3 ianuarie am plecat spre lotul olimpic. Am început pregătirea.

Pe 3 aprilie 2013 am fost luat la doping şi încă o dată cu trei zile înainte de plecarea la concurs. Nu am avut absolut nimic, pentru că dacă aveam nu mai puteam să particip la concurs.

Eu doar mi-am făcut treaba, am venit cînd m-au chemat, am ridicat, am fost tot timpul prezent la antidoping, la tot. O să-mi văd liniştit de treabă, nu am intenţia să mă las doar pentru că am fost depsitat pozitiv şi sper să fac o treabă şi mai bună în continuare.

Nu am de ce să mă las pentru că eu iubesc sportul ăsta, pe care îl fac de 16 ani. Nu e chiar aşa uşor să te poţi lăsa după un lucru pe care îl faci de atîta timp", a spus Martin pentru DolceSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
brutusp
brutusp  •  08 August 2013, 17:32

totusi, nu a negat ca s-a dopat. doar ca nu intelege cum s-a intamplat. orice om care era nevinovat ar fi spus sus si tare ca NU a consumat nimic interzis. in schimb, el zice ca nu se lasa. cu alte cuvinte, recunoaste ca e vinovat, isi va ispasi pedeapsa (perioada de suspendare) si va reveni...urat

uefa
uefa  •  08 August 2013, 16:04
Postat de c7eric pe 08 August 2013, 12:08

Asta avand medalie olimpica va beneficia de renta viagera, o sa caut pe net daca cei prinsi pe parcursul carierei dopati mai sunt eligibili. De bun simt ar fi sa nu mai fie

pai sunt eligibili, din moment ce au fost prinsi la alta competitie. uite, Lance Armstrong ramane cu Tururile Frantei daca nu exista probe ca ar fi trisat si inainte.

negativ
negativ  •  08 August 2013, 14:09

Ce prostie, doar pe noi ne prind astia dopati! Afara cu doctorul care pregateste ciclul de steroizi, e habarnist! Toti se dopeaza, din pacate i-au prins de romani de data aceasta!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează