SPORTURI  »  ALTELE  »  HALTERE

EXCLUSIVITATE GAZETA » Şoc la haltere: medaliatul olimpic Răzvan Martin a fost prins dopat! Alţi doi sportivi pe lista ruşinii

Articol de , - Publicat joi, 08 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 08 august 2013 09:14

Răzvan Martin şi Elena Andrieş au fost prinşi dopaţi la Campionatul European de haltere din acest an! Substanţa cu care au fost prinşi românii: stanozolol.

Răzvan Martin, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Londra, a cîştigat la Tirana două medalii la categoria 77 de kilograme, între care şi singurul aur al delegaţiei, obţinut la "ridicat". Cealaltă distincţie, un bronz, la total. Elena Andrieş a cîştigat şi ea trei medalii la Tirana: una de argint, la stilul smuls, şi două de bronz, la ridicat şi la total. Toate au fost retrase de federaţia europeană. 

Cazul celor doi halterofili români dopaţi la Europene nu e singular. Tot ieri s-a aflat şi despre cazul lui Răzvan Danciu, halterofilul care cîştigase un argint şi un bronz la Campionatele Mondiale Universitare de anul trecut.

TOATE DETALIILE DESPRE ACEST CAZ, ÎN EDIŢIA TIPĂRITĂ A GAZETEI DE AZI! Acum, la chioşcuri, o ediţie specială a Gazetei: ce spun şefii sportului românesc, ce zice regulamentul, ce poate păţi Federaţia, istoricul dopajului la sportivii noştri şi multe alte amănunte, doar în ediţia print a Gazetei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
gabrielaj
gabrielaj  •  09 August 2013, 00:34

no amu si asta mai lipsea dar daca el are puterea sa treaca peste , eu ii urez succes in continuare si sa evite in viitor ,,ajutoarele,,.

tonyec
tonyec  •  09 August 2013, 00:28
Postat de andrei.f pe 08 August 2013, 17:40

Preşedintele federaţiei, Nicu Vlad, trebuie destituit de urgenţă. Altfel, străinii vor crede că toţi românii mint şi înşală.

Du-te tu mosule

alex1987i
alex1987i  •  08 August 2013, 19:57
Postat de serenka_williamsova pe 08 August 2013, 14:24

era clar ca lacrima ca e dopat... la olimpiada era plin de acnee... n-are nici 25 de si deja e chel, etc... etc... arata toate efectele adverse vizibile ale consumului de anabolizante. pe de alta parte, e normal la haltere... se dopeaza toti. problema e ca medicii nostrii nu au un program bine pus la punct si am fost prinsi. daca cineva crede ca bulgarii, turcii, armenii s.a.m.d. sunt curati... sa fie ei sanatosi

Nu doar in halterele se dopeaza in toate sporturile se dopeaza nu conteaza care e el.....plus de asta cand a luat medalie e fost ridicat in slavi acum e pus la zid ca un caine....nu e frumos din partea noastra. Asta este se intampla si la clase mai mari nu doar la noi.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează