SPORTURI  »  ALTELE  »  MIRCEA BADEA FĂCUT KO

Primele probleme ale lui „Tedi” Emi după ce l-a bătut pe Mircea Badea: „Dacă voi lipsi o perioadă lungă...”

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2019 16:08

Teodor „Tedi” Emi, cel care l-a făcut KO pe Mircea Badea în doar 5 secunde într-o luptă de kickboxing, a oferit prima reacție după lupta pe contul său de Facebook. Totodată, „Tedi” Emi susține că are și probleme cu pagina de Facebook din cauza luptei.

„Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, vă rog să mă credeți că am fost plăcut surprins de mesajele de felicitări, nici acum nu am avut timp să le citesc pe toate. Vă doresc multă sănătate și înțelepciune în viață, meciul de sâmbătă a demonstrat încă o dată că ele se completează una pe alta. Mi-aș fi dorit ca rezultatele mele internaționale, unde am luptat cu sportivi de top, care au adus un mic aport de prestigiu țării noastre să fi avut măcar 10% din mediatizarea ultimului meci.

P.S. Dacă voi lipsi o perioadă lungă de pe Facebook înseamnă că am contul suspendat, deja am primit report de la hateri privind opiniile mele pro normalitate și bun simț, oricum în cazul în care mai marii Facebook mă consideră incomod… nu este nici o problemă, dragoste cu sila nu se face!”, a scris Tedi Emi, pe Facebook.

vezi și:

FOTO Prima apariție a lui Badea după bătaia încasată: „M-am lovit la cap și nu înțeleg”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (51)
alexpescaru
alexpescaru  •  15 Februarie 2019, 22:57
Postat de respect2014 pe 04 Februarie 2019, 19:50

Eu ma întreb dacă Moroșanu sau Ghiță s-ar pune la mintea unui amator care i-ar jigni la televizor...

Împotriva unui amator, nu. Dar pot să fac pariu că Ghiță ar accepta cu bucurie o provocare de la Tedi ăsta sau cum îl cheamă...

2220423091537609
Florin Juncu  •  05 Februarie 2019, 11:43

Hahahahahah am un mesaj pt Mircea Badea...sper sa ajunga sa il citească. Mai om oribil ce esti chiar ai tinut mortis sa te faci de ras pt a-2-a oara...? Hahaha Ei na!...ca ti-a reusit sa te faci de o asa foarte mare si ireparabila rusine...bai nenicule daca erai in China anilor o mie si ceva ...si binenteles erai un chinez cu onoare iti faceai matele franjuri...da ce vorbesc eu unui sado maso ca tine mai Badea despre onoare.... P.S. Sper si ma rog lui Dumnezeu ca draguta ta nevastă sa reuseasca sa tine departe de tine pe scumpul vostru baiat sa nu ajunga asa de rau ca tine.. DOAMNE FERESTE !

rocky2
rocky2  •  05 Februarie 2019, 02:26
Postat de rocky2 pe 05 Februarie 2019, 02:25

Deci ce zicea papagalul, ca-l calcă pe cap pe motociclist ca amabala motoru?:))) El nici cand merge pe strada nu stie sa calce, daramite pe altii!:)))

PS: RESPECT TEDI!

Vezi toate comentariile (51)
Comentează