SPORTURI  »  ALTELE  »  BOX

FOTO Promisiunea făcută de o pugilistă fanilor pe rețelele de socializare: „La următorul cântar, poate mă dezbrac!”

Ebanie Bridges
Ebanie Bridges

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2022 13:28 / Actualizat luni, 14 martie 2022 13:56

Pugilista Ebanie Bridges (35 de ani) a spus că se gândește să apară goală la cântarul oficial dinaintea următoarei sale lupte, după ce a fost provocată de un fan.

Australianca le-a cerut fanilor să-i pună întrebări pe Instagram, iar un utilizator nu a ezitat să o întrebe pe sportivă „dacă ar fi să apari goală la cântar, ai face-o?”.

„S-ar putea să fac asta la următorul cântar. Ne vedem acolo!”, a răspuns Ebanie Bridges, conform sportbild.de, citat de Libertatea.

+25 FOTO

Bridges: „Transform proba cântarului într-o minicompetiție de culturism”

Supranumită „Bombardiera blondă”, Ebanie și-a obișnuit fanii să apară în bikini la cântarul oficial, însă acest lucru nu e apreciat de toată lumea.

Promotorul ei, Eddie Hearn, a recunoscut recent că se uită fie în tavan, fie într-o altă direcție în momentul în care Ebanie Bridges își face apariția.

„În trecut eram culturistă. Eram obișnuită să stau în picioare și să pozez pe scenă în bikini. Îmi lipsesc prezentările din acel sport și transform proba cântarului de la box într-o minicompetiție de culturism pentru a arăta corpul meu lucrat pe care l-am obținut cu greu”, a explicat Ebanie Bridges, într-un podcast, potrivit sursei menționate anterior.

+25 FOTO

Ebanie Bridges va lupta pentru titlul IBF

Ebanie Bridges are 7 victorii în 8 meciuri la profesioniști, între care 3 obținute prin KO. Singura ei înfrângere a venit în aprilie 2021, la Londra, atunci când australianca a înfruntat-o pe britanica Shannon Courtenay pentru titlul mondial WBA la categoria cocoș (57 kg).

Deși nu a câștigat și a terminat lupta cu ochii tumefiați, ea a fost felicitată pe rețelele de socializare pentru atitudinea ei. 

Ebanie Bridges este pregătită deja pentru următorul meci, care va avea loc pe 26 martie, la First Direct Arena din Leeds, Anglia. Bombardiera blondă o va înfrunta pe campioana Maria Cecilia Roman pentru titlul IBF.

CITEȘTE ȘI:

Meciul lui Hanca, Ghiță și Rîpă, întrerupt de ultrași » Ex-dinamovistul, decisiv la reușita lui Rivaldinho, spre bucuria soției

Fostul acționar al lui Chelsea, discurs dur după ce londonezii au intrat în colaps: „Fanii ce legătură au cu faptul că Putin bombardează maternitățile din Ucraina?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ticlazau
ticlazau  •  14 Martie 2022, 14:37

Evenimentul va fi transmis live text pe gsp.ro!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează