SPORTURI  »  ALTELE  »  OLIMPISM

Ratări la Baku » Rezultate slabe pentru sportivii României aflați la Jocurile Olimpice Europene

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iunie 2015 00:00

Două dintre vedetele delegației României au intrat ieri în lupta pentru medalii la Baku, la Jocurile Olimpice Europene.

Canoiștii Victor Mihalachi și Alex Dumitrescu au făcut din nou o cursă de zile rele. Singurii "tricolori" campioni mondiali într-o probă olimpică în ultimii doi ani, băieții din canoe au încheiat cursa de 1.000 metri pe poziţia a 9-a, la fel ca la CE.

Tot ieri, selecționata de polo a României a fost învinsă de Ungaria cu 18-3, ieri, în ultimul lor meci din Grupa B a turneului masculin.

Echipa feminină de gimnastică artistică a României a ocupat locul 7, în timp ce echipa masculină s-a clasat pe locul 9. Iar "naţionala" feminină de volei a fost învinsă de Belgia cu 3-0.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează