SPORTURI  »  ALTELE  »  ALTELE

"Rechinul" Diaconu lucrează pe un motostivuitor în Canada: "Eram în depresie"

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 02 februarie 2013 13:20

Adrian Diaconu s-a retras după accidentări repetate şi acum a ajuns să lucreze la o firmă de construcţii din Canada.

Fostul campion mondial de box nu s-a mai putut bate după mai multe accidentări şi a luat o decizie incredibilă. A rămas la Montreal, în Canada, şi s-a apucat să lucreze la o firmă de construcţii pe un motostivuitor.

A povestit chiar Diaconu: "Nu mai puteam sta acasă. Ajunsesem chiar la un soi de depresie. Am acceptat acest job, deocamdată temporar. Nu mi-e ruşine să muncesc. Încarc şi descarc fel şi fel de obiecte. Sigur că nu cîştig ca în box, dar nu mă gîndesc să fac acest lucru toată viaţa de acum înainte", a spus Diaconu pentru wowbiz.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
serban_ionescu
serban_ionescu  •  03 Februarie 2013, 08:44

ce a patit Moshu la Intersport , asa vor pati toti: obiecte de consum si apoi la cosh; fara nici o perspectiva!!Atentie unde va duce( cu zaharelul) marele promoter si sef liga professionisti( cica!!) .Sa nu muriti apoi de foame sau sa experimentati salturi in Niagara!!!

serban_ionescu
serban_ionescu  •  03 Februarie 2013, 08:37

pe motostivuitorul lui Borcea( cine stie cunoaste!!!!!)!!!!

darby_84
darby_84  •  03 Februarie 2013, 08:30
Postat de mad_musu pe 02 Februarie 2013, 17:58

cam bati campii afara nu rxista oameni care freaca soliterul 7 ore din 8... iar in ceea ce priveste multinationalele de la noi ... mai bine sa nu vorbim pt ca in majoritatea e sclavie

Nu te supara dar ai interpretat prost...mai citeste odata si gandeste. Analizand ce ai scris tu imi dau seama ca-mi dai dreptate.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează