SPORTURI  »  ALTELE  »  CE

VIDEO Robert Glință, argint european în proba de 100 metri spate! David Popovici, calificat cu cel mai bun timp în finala la 200 metri liber

Robert Glință (24 de ani) a cucerit medalia de argint în proba de 100 de metri spate de la Campionatele Europene de natație în bazin scurt, organizate în Rusia, la Kazan.
Robert Glință (24 de ani) a cucerit medalia de argint în proba de 100 de metri spate de la Campionatele Europene de natație în bazin scurt, organizate în Rusia, la Kazan.

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 noiembrie 2021 18:07 / Actualizat vineri, 05 noiembrie 2021 18:18

Robert Glință (24 de ani) a cucerit medalia de argint în proba de 100 de metri spate la Campionatele Europene de natație în bazin scurt, organizate în Rusia, la Kazan. 

Robert Glință a cucerit miercuri bronzul în proba de 50 metri spate, iar astăzi și-a îmbunătățit performanța. A încheiat pe locul secund în cursa de 100 metri spate, după rusul Kliment Kolesnikov, deținătorul recordului european. 

Sportivul legitimat la CS Dinamo era pe locul 1 după primele două lungimi de bazin, dar a cedat în partea secundă. Timpul cu care Glință a încheiat cursa a fost 49.31 secunde. Kolesnikov a terminat în 49.13. Podiumul a fost completat de grecul Apostolos Christou.

Ierarhia în finala probei de 100 metri spate de la Campionatele Europene de natație în bazin scurt

Robert Glință, argint european în proba de 100 metri spate! David Popovici, calificat cu cel mai bun timp în finala la 200 metri liber

David Popovici, calificat cu primul timp în finala la 200 metri liber

David Popovici (17 ani) a făcut și el o cursă mare în această după-amiază. A câștigat prima semifinală a probei de 200 metri liber și s-a calificat în finală. Cursa este programată sâmbătă, de la ora 17:36. 

Dinamovistul s-a calificat în finală cu cel mai mult timp, departe de urmăritori, 1:43,08, și este favorit la medalii.

Citește și alte știri din sportul românesc: 

EXCLUSIV // VIDEO După ani de tăcere, Violeta Beclea vorbește despre conflictul cu Gabi Szabo: „Nu cred că două persoane se pot dușmăni pe viață” + povestea argintului de la Sydney

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
robdin2007
robdin2007  •  05 Noiembrie 2021, 18:50

Remarcabile transmisiunile televiziunilor din România de la aceasta comepetitie...e drept la cât de tari suntem în toate sporturile e greu sa aleagă ce sa transmita

neacaisa
neacaisa  •  05 Noiembrie 2021, 18:48

in maxim 10 minute vor aparea si expertii care sa zica ca sunt vedete de carton umflate de presa si nu au facut nimic la olimpiada pt ca nu au luat medalii. felicitari sportivilor pentru performante!

rva4
rva4  •  05 Noiembrie 2021, 18:42

Un singur comentariu! Și vorbim de medalii la Campionate Europene! Înot! Un sport atât de frumos! Mda...., nu are legătură cu troaca numita "fotbal romanesc"! Păcat! Felicitări la amândoi! Sa aibă baftă în continuare!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează