SPORTURI  »  ALTELE  »  SNOOKER

Ronnie O'Sullivan a dezamăgit complet la revenirea oficială în snooker! A pierdut în faţa unui necunoscut

Articol de GSP - Publicat luni, 21 decembrie 2015 16:32

Ronnie O'Sullivan a avut revenirea oficială în snooker în acest weekend, dar nivelul arătat a fost unul destul de modest.

Cvintuplul campion mondial a trecut în primul tur al calificărilor de la Masterul Germaniei de Hamza Akbar, scor 5-1, dar a dezamăgit complet aseară.

"The Rocket" a pierdut în faţa necunoscutului Stuart Carrington, locul 60 în clasamentul general, scor 3-5. Ronnie a dat senzaţia că va cîştiga, mai ales că a făcut şi un break de 126 de puncte în debut. A pierdut controlul partidei cînd Carrington s-a distanţat la 4-2.

A avut o ultimă reacţie cu un break de 94 de puncte, însă impresia generală a fost că Ronnie nu s-a aflat deloc în cea mai bună formă, ratînd foarte multe lovituri de distanţă.

Ronnie O'Sullivan va juca acum la Masters, în luna ianuarie, turneu pe care l-a cîştigat de 5 ori. Englezul va evolua în primul tur împotriva lui Mark Williams.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ionutstv
ionutstv  •  21 Decembrie 2015, 16:53

E genul ori la bal ori la spital. Risca inutil.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează