SPORTURI  »  ALTELE  »  SHANGHAI MASTERS

Ronnie O'Sullivan câștigă pentru a treia oară consecutiv Shanghai Masters

Articol de GSP - Publicat luni, 16 septembrie 2019 12:39

Englezul Ronnie O'Sullivan a câștigat pentru a treia oară consecutiv titlul la Shanghai Masters, după ce l-a învins în finală cu 11-9 pe compatriotul Shaun Murphy.

După prima sesiune, fusese 5-5, Murphy a dus scorul la 7-6, dar Ronnie a câștigat următoarele 4 frameuri consecutive. Shaun, campion mondial în 2005, 37 de ani, a reușit să se apropie, dar Ronnie și-a adjudecat cel de-al cincilea trofeu din sezon, scrie BBC.

Ronnie O'Sullivan, 43 de ani, este numărul 2 mondial în snooker, după englezul Judd Trump, actualul campion mondial. O'Sullivan a primit 200.000 de lire sterline pentru performanță, dar turneul nu contează pentru clasamentul mondial. A fost al 72-lea titlu din cariera britanicului. 

O'Sullivan joacă pe 5 octombrie la București cu Reanne Evans, campioana mondială de snooker!  

Ronnie O'Sullivan, de 5 ori campion mondial de snooker, vine pe 5 octombrie la București, la o gală de snooker dedicată regretatului comentator Marius Ancuța, și o va înfrunta într-un meci de gală pe Reanne Evans, campioana en-titre în snookerul feminin! 

Reanne Evans are 33 de ani, este campioana en-titre în snookerul feminin. Ronnie va juca două meciuri și împotriva celor mai bine cotați jucători români. Totul despre eveniment. 

Citește și:

Ronnie O'Sullivan, record SF: 1000 de breakuri de peste 100 de puncte! Imagini VIDEO copleșitoare din sală: ovații și urale în picioare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
bilucky
bilucky  •  16 Septembrie 2019, 17:01

Probabil autorul articolului nu a vazut finala, Ronnie a declarat ca nu e in forma si s-a vazut asta, a gresit o gramada de bile, asa nervos nu l-am vazut niciodata.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close