SPORTURI  »  ALTELE  »  SNOOKER

EXCLUSIV VIDEO Ronnie O'Sullivan joacă pe 5 octombrie la București cu Reanne Evans, campioana mondială de snooker! Plus două meciuri surpriză!

Articol de - Publicat marti, 03 septembrie 2019 20:57

Ronnie O'Sullivan, de 5 ori campion mondial de snooker, vine pe 5 octombrie la București, la o gală de snooker dedicată regretatului comentator Marius Ancuța, și o va înfrunta într-un meci de gală pe Reanne Evans, campioana en-titre în snookerul feminin! 

Ronnie e de 5 ori campion mondial, în 2001, 2004, 2008, 2012 și 2013, și a fost unul dintre jucătorii pe care Ancuța îi aprecia foarte mult. Ronnie revine în România într-un eveniment pentru a treia oară, țara noastră fiind una pe care jucătorul de snooker o iubește.

În ultimii ani a petrecut mai multe zile de vacanță aici și chiar și-a cumpărat un apartament de lux într-un complex din Pipera.

Reanne Evans are 33 de ani, este campioana en-titre în snookerul feminin. 

Ronnie va juca două meciuri și împotriva celor mai bine cotați jucători români. Gala, organizată de Adrian Thiess, va alea loc la Circul Globus din București. 

EXCLUSIV VIDEO Ronnie O'Sullivan joacă pe 5 octombrie la București cu Reanne Evans, campioana mondială de snooker! Plus două meciuri surpriză!

Evenimentul este organizat în memoria lui Marius Ancuța, cel mai cunoscut comentatori de snooker, care a murit în urmă cu un an, la vârsta de 50 ani.

Comentatorul celor mai importante evenimente din snooker pentru Eurosport a fost un pion important în popularizarea acestui sport în România.

De profesie medic stomatolog, Marius Ancuţa a devenit în martie 2016 primul antrenor român de snooker acreditat de World Profesional Billiards and Snooker Association.

Din informațiile pe care GSP.RO le are cele două meciuri pe care Ronnie O'Sullivan le are cu Reanne Evans nu vor fi televizate de niciun post TV din România. Adrian Thiess, cel care organizează acest turneu demonstrativ, a declarat: "Am luat această decizie pentru cei care își cumpără bilet și vor să vadă un adevărat spectacol. Meciurile nu o să fie televizate, chiar dacă reușeam să-l ducem show-ul în peste 80 de țări! E un eveniment special doar pentru cei care își cumpără bilet și vin la Circ".

1009 breakuride peste 100 de puncte are Ronnie O'Sullivan în carieră, de departe cele mai multe din istoria snookerului. Pe locul 2 e Stephen Hendry, scoțianul retras, cu 775 de breakuri

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close