SPORTURI  »  ALTELE  »  GOLF

Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump, în centrul unui scandal de sexism: „Nu era o invitație să se uite sub fusta mea!”

Rudy Giuliani (71 de ani), fost primar al orașului New York și avocat al lui Donald Trump, este acuzat de sexism. Jucătoarea de golf Michelle Wie West (31 de ani) i-a taxat declarațiile. +7   FOTO
Rudy Giuliani (71 de ani), fost primar al orașului New York și avocat al lui Donald Trump, este acuzat de sexism. Jucătoarea de golf Michelle Wie West (31 de ani) i-a taxat declarațiile.

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 februarie 2021 23:15 / Actualizat duminica, 21 februarie 2021 23:58

Rudy Giuliani (71 de ani), fost primar al orașului New York și avocat al lui Donald Trump, este acuzat de sexism. Jucătoarea de golf Michelle Wie West (31 de ani) i-a taxat declarațiile. 

Rudy Giuliani a povestit că fotografii l-au scos din minți la un eveniment caritabil la care participa cu Rush Limbaugh, un om de radio decedat cu 4 zile în urmă. Fostul primar al New York-ului a făcut dezvăluirea în cadrul podcast-ului „War Room”. Detaliile oferite în continuarea interviului au atras critici dure din partea lui Michelle Wie West. 

Rudy Giuliani, acuzat ce sexism

„Michelle este superbă, înaltă. Are o poziție ciudată de a lovi mingea. Și se apleacă până la capăt. Și i se văd chiloții, iar presa a înnebunit. Atunci i-am zis lui Rush: «Nu mă urmăresc pe mine, nu te urmăresc nici pe tine». E OK să spun povestea asta?”, au fost cuvintele care au stârnit un val de critici peste ocean. 

Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump, în centrul unui scandal de sexism: „Nu era o invitație să se uite sub fusta mea!”
Rudy Giuliani

Michelle Wie West, replică acidă pentru Giuliani

„E neliniștitor să auzi o asemenea poveste extrem de nepotrivită, împărtășită de o persoană publică, la un podcast, despre chiloții mei în timpul unui turneu de golf organizat în scopuri caritabile. Această persoană ar fi trebuit să-și amintească faptul că în acea zi am reușit 64 de lovituri și am câștigat în fața tuturor bărbaților prezenți acolo, conducându-mi echipa spre victorie. Mă cutremur când mă gândesc că-n față îmi zâmbește și îmi complimentează jocul, în timp ce pe la spate mă obiectifică și vorbește despre chiloții mei. 

Poziția mea de a lovi m-a ajutat să-mi îmbunătățesc statisticile (am și câștigat US Open în acel an), nu era o invitație să se uite sub fusta mea!”, a scris Michelle Wie West, pe Twitter, citată de de Digisport

+3 FOTO

Michelle Wie West, talent nativ al golfului american

Michelle Wie West este un talent precoce al golfului din Statele Unite ale Americii. Spotriva de 31 de ani deține o serie de recorduri impresionante. Este cel mai tânăr sportiv care se califică la un turneu amator organizat de USGA, la vârsta de doar 10 ani. Wie a bătut recordul de vârstă și pentru prezența la o competiție LPGA Tour. 

A trecut la profesioniști înainte să îndeplinească 16 ani. De atunci a reușit să își treacă în palmares 5 turnee. Cea mai bună poziție din clasamentul mondial a fost locul 6, la finalul anului 2014.

Citește și alte știri din sportul american: 

Schimb dur de replici între LeBron James și doi spectatori! Starul din NBA s-a înjurat cu un bărbat, iar soția acestuia a intervenit și l-a amenințat pe baschetbalist

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
316588556035187
Dan Serbanescu  •  22 Februarie 2021, 08:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

leu.mr
leu.mr  •  22 Februarie 2021, 07:50

"am câștigat în fața tuturor bărbaților prezenți acolo" - normal ca ai cistigat, barbatii aveau privirea altundeva !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează