SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Schimb dur de replici între LeBron James și doi spectatori! Starul din NBA s-a înjurat cu un bărbat, iar soția acestuia a intervenit și l-a amenințat pe baschetbalist

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 februarie 2021 13:20 / Actualizat vineri, 05 februarie 2021 15:51

A doua zi după ce Juliana Carlos și soțul ei Chris Carlos, împreună cu alte două persoane, au fost scoși din clădire la jocul Lakers vs. Hawks, deoarece au sărit de la locurile lor pentru a striga la LeBron James, aceștia i-au cerut scuze pe rețelele de socializare.

O femeie, împreună cu soțul ei au fost scoși din arena unde se disputa meciul dintre LA Lakers și Atlanta Hawks din cauza unei dispute cu LeBron James. Femeia este Juliana Carlos, un model de pe Instagram care a participat la joc împreună cu soțul ei, Chris Carlos.

+7 FOTO

Juliana susține că soțul ei a intrat într-un conflict cu starul din NBA chiar în timpul partidei și a decis să se implice, provocând un scandal uriaș. De remarcat este faptul că femeia purta inițial o mască de protecție împotriva Covid-19, dar a dat-o jos pentru a se putea face auzită. Scena a devenit atât de sălbatică încât arbitrii au oprit jocul, iar femeia împreună cu soțul ei și alte două persoane au fost scoși din clădire.

Juliana a abordat incidentul într-un videoclip postat pe povestea ei de pe Instagram în timp ce ieșea din clădire și a susținut că a început să țipe la James după ce vedeta NBA ar fi făcut unele comentarii soțului ei: „Tocmai am fost dată afară din joc pentru că am l-am înjurat pe LeBron James, după ce el l-a înjurat pe soțul meu. I-am zis chiar în timpul jocului: «Nu vorbi așa cu soțul meu! Dacă mai vorbești așa și am să-ți arăt eu ție». Apoi, el mi-a strigat «Taci, târfă proastă!» și eu i-am răspuns la fel”.

LeBron James: „Poate că au băut ceva”

După partidă, LeBron a declarat că probabil cei doi au consumat alcool și că nu crede că faptul că femeia nu a purtat mască de protecție ar fi putut duce la infectarea vreunei persoane aflate în sală: „Mi-e dor de acea interacțiune cu publicul. Nu cred că a fost justificat să fie dați afară. Noi, ca jucători, avem nevoie de acea interacțiune. 

La sfârșitul zilei, sunt fericit că fanii s-au întors în clădire. Poate că au băut ceva și arbitrii au considerat că sunt un peroicol pentru joc. Nu cred că scoaterea măștii a făcut rău cuiva. Nu eram suficient de aproape de ea”.

Sezonul din NBA a fost scurtat din cauza pandemiei de Covid-19

Potrivit ESPN, State Farm Arena din Atlanta permite în prezent până la 8% din capacitatea sa pentru jocurile lui Hawks, pe fondul pandemiei de Covid-19. La meciul de luni, au participat în total peste 1.300 de persoane. 

Sezonul NBA din 2021 a fost scurtat la 72 de jocuri din cauza pandemiei, având cu 10 jocuri mai puțin decât într-un sezon tipic de 82 de jocuri.

Citește mai multe știri din baschet:

Revine în Ghencea după 21 de ani » Cine este noul antrenor al celor de la Steaua București: „M-am întors acasă”

Sepsi SIC Și-a aflat adversara din optimile Eurocup » Cu cine se va înfrunta campioana României

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cneius
cneius  •  05 Februarie 2021, 21:42

Feminism in floare, femeia cica il apara pe barbat, nu invers. Vomit !

eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  05 Februarie 2021, 16:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează