SPORTURI  »  ALTELE  »  ŞAH

Şahul, sport sîngeros » Un jurnalist irlandez a fost înjunghiat mortal de un italian, care i-a mîncat inima :O

Foto: independent.ie
Foto: independent.ie

Articol de GSP - Publicat luni, 13 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 13 ianuarie 2014 14:56

Irlandezul Tom O’Gorman, un jurnalist de investigaţie, a fost găsit mort în casa sa din vestul Dublinului, în această noapte, după ce poliţia a constatat că a fost bătut şi înjunghiat mortal, scrie BBC.

Principalul suspect este un bărbat de 34 de ani din Sicilia, care a fost arestat şi dus în custodia poliţiei. Motivul crimei? Se pare că italianul ar fi fost supărat că victima ar fi mutat corect o piesă de şah într-un joc pe care cei doi îl susţinuseră anterior.

Crima s-a produs în această noapte, iar autorităţile au explicat că suspectul nu a consumat băuturi alcoolice. Italianul a declarat poliţiei că i-ar fi mîncat inima irlandezului, iar raportul autopsiei a explicat că unul dintre plămîni a fost scos şi nu este de găsit. :O

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
metaljuve
metaljuve  •  14 Ianuarie 2014, 11:19

in loc sa scrieti un articol despre sah voi scuipati o mizerie ca asta pe site...mi-e sila de toata presa din romania. sunteti rupti de foame, inventati si exagerati orice numai sa aveti sa duceti un covrig la gura

talpaiadului
talpaiadului  •  14 Ianuarie 2014, 03:12

Cum nu e de gasit? Sa-i scarme un pic sicilianului prin ca-ca-t si sigur il gasesc :))

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  13 Ianuarie 2014, 21:33

Recunosc !!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează