SPORTURI  »  ALTELE  »  INCENDIU

Sala de box a Stadionului Municipal din Călăraşi a ars, nici o persoană nu a fost rănită

Articol de GSP - Publicat luni, 28 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 28 februarie 2011 12:03

Un incendiu putrernic a izbucnit, în această dimineaţă, la sala de box din incita Stadionului Municipal din Călăraşi, flăcările distrugînd aproximativ 250 de metri pătraţi din acoperişul clădirii, fără a fi înregistrate victime.

Potrivit purtătorului de cuvînt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, Mihai Ionescu, incendiul a fost anunţat în jurul orei 6.15, la faţa locului fiind trimise patru autospeciale de la Detaşamentul de pompieri Călăraşi. La momentul izbucnirii incendiului în sala de box nu se afla nici o persoană, flăcările fiind observate de către paznicii stadionului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi a precizat că flăcările au distrus aproximativ 250 de metri pătraţi din acoperişul clădirii, în prezent pompierii lucrînd la lichidarea unor focare ale incendiului.

"Au ars aproximativ 250 de metri pătraţi de acoperiş, sala de box, vestiarele, sauna, două birouri şi două vestiare. Au ars echipament sportiv, elemente combustibile din lemn şi au căzut bucăţi de planşeu, dar nu au existat victime, Incendiul a fost stins după aproximativ trei ore, timp în care s-a acţionat cu patru autospeciale cu apă şi spumă. În prezent, pompierii, împreună cu administratorii clădirii, evaluează pagubele şi vor stabili cauza incendiului", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Călăraşi.

Playtech: Ce a făcut Simona Halep cum s-a întors din luna de miere. Nu a mai putut rezista


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează