SPORTURI  »  ALTELE  »  TENIS DE MASĂ

Săptămîna infernală! Dodean şi Samara au jucat 121 de seturi împreună

Daniela Dodean și Eliza Samara
au pozat pentru calendarul federației în ipostaze sexy. FOTO FRTM
Daniela Dodean și Eliza Samara au pozat pentru calendarul federației în ipostaze sexy. FOTO FRTM

Articol de - Publicat luni, 17 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 16 octombrie 2011 20:48

Daniela Dodean şi Eliza Samara au cîştigat două medalii de argint la Europene. Au stat însă zilnic cîte 12 ore în sală şi au jucat 121 de seturi împreună


Daniela Dodean şi Elizabeta Samara au cucerit sîmbătă seara, în Polonia, a doua medalie de argint la Campionatele Europene de tenis de masă. Prima fusese adusă tot de ele, împreună cu Bernadette Szocs, în proba pe echipe. La final, "tricolorele" erau epuizate şi nu mai aveau nici puterea să se bucure. "Nu mai pot sta nici în picioare. A fost un program infernal. Zilnic, timp de o săptămînă, plecam dimineaţa la ora 7:30 din camera de hotel şi ajungeam înapoi la 22:00. Sîntem şi noi oameni, nu roboţi", spune Samara.
Colega sa de cameră, dar şi partenera de dublu, o completează: "Cred că am slăbit cinci kilograme la acest campionat. Nu vreau să mă urc pe cîntar să nu mă sperii! A fost infernal, nici nu mai vreau să-mi aduc aminte".

Fetele nici nu au avut timp să mănînce între meciuri. "Hotelul a fost foarte departe de sală, la o oră cu maşina. Am preferat să rămînem la sală. La prînz, nu aveam timp să mîncăm, că meciurile erau foarte apropiate. Nici nu puteai să te umfli şi apoi să intri să joci. Aşa că am ţinut la siluetă", glumeşte Eliza. Dana e însă mulţumită. "Am arătat că avem o echipă valoroasă, că ne-am bătut de la egal la egal cu toate chinezoaicele din Olanda, Polonia, Germania. Medaliile de argint pentru noi sînt ca şi de aur", a încheiat Dana.

80 de seturi a jucat Daniela Dodean la Europene, la simplu, echipe şi dublu. A 50-a jucătoare a lumii a disputat într-o săptămînă 15 meciuri

17 partide a disputat în 7 zile Eliza Samara. Numărul 49 mondial a totalizat 78 de seturi


Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează