SPORTURI  »  ALTELE  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

VIDEO Scandal în Polonia, din cauza luptei de MMA dintre falșii Putin și Zelenski: „Ești un idiot!”

Șeful unei promoții de MMA din Polonia a vrut să organizeze o luptă între doi luptători care seamănă cu Volodomir Zelenski, președintele Ucrainei, și Vladmir Putin, cel al Rusiei. +21   FOTO
Șeful unei promoții de MMA din Polonia a vrut să organizeze o luptă între doi luptători care seamănă cu Volodomir Zelenski, președintele Ucrainei, și Vladmir Putin, cel al Rusiei.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 aprilie 2022 19:31 / Actualizat miercuri, 06 aprilie 2022 19:59

Șeful unei promoții de MMA din Polonia a vrut să organizeze o luptă între doi luptători care seamănă cu Volodomir Zelenski, președintele Ucrainei, și Vladmir Putin, cel al Rusiei.

Antoni Krolikowski, un actor renumit în Polonia, s-a implicat în anul 2022 într-o promoție de lupte, denumită „Royal Division”. Înfruntările sunt caracterizate drept unele ciudate, cu reguli sau personaje inedite. Cea mai recentă idee a fost aprig contestată de opinia publică.

Nikolai Valuev, „Bestia Estului”, atacă Ucraina: „Nu ascundeți crimele regimului de la Kiev!”
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Nikolai Valuev, „Bestia Estului”, atacă Ucraina: „Nu ascundeți crimele regimului de la Kiev!”

Sosiile lui Zelenski și Putin, față în față în Polonia

Krolikowski a pus la cale o luptă între două persoane care seamană cu Volodomir Zelenski și Vladimir Putin: „Mereu mi-am dorit să salvez lumea, măcar la nivel simbolic. Pe 30 aprilie vom găzdui o luptă între cei care arată ca oamenii care ar trebui să aibă o discuție serioasă. Toți banii strânși vor fi donați victimelor războiului din Ucraina. Avem un favorit cert în această gală!”.

 A reușit chiar să organizeze prezentarea oficială a luptătorilor, după un scenariu inedit. Copia lui Putin a apărut în scenă arătând cu degetul către cameră și strigând: „Te voi ucide!”. Imitatorul lui Zelenski i-a ieșit în cale: „Îți voi arăta eu ție”. 

Sceneta pusă la cale a stârnit un val critici în Polonia. Mai multe publicații l-au acuzat pe organizator că este rupt de realitate și că nu poate glumi cu astfel de subiecte. Printre constestatari s-a numărat și Kamil Glik, fundașul naționalei poloneze: „Ești un idiot și m-ai plictisit”.

Lupta a fost anulată în urma reacțiilor vehemente. 

VIDEO Hagi, discurs emoționant despre evenimentele din Ucraina

Vezi și alte urmări ale războiului din Ucraina: 

Avertisment direct pentru sportivii ruși: „Schimbarea naționalității e trădare”

Ce plănuiesc rușii? Un înalt demnitar, atac fără precedent: „Fotbalul din Rusia e în moarte clinică. Niște leneși care scuipă, iar noi investim în ei”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
balotelli
balotelli  •  06 Aprilie 2022, 23:04

Am ajuns să ne scandalizăm din orice. Nu m-ar mira dacă în curând am fi sancționați cu amendă în cazu-n care am fi surprinși râzând pe perioada războiului. Pe modelul Vela: Dacă strănută cineva și nu poartă mască, sunați la 112!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close