SPORTURI  »  ALTELE  »  ACUZAȚII

Acuzații șocante » Conor McGregor ar fi abuzat sexual o femeie în timpul finalei NBA chiar în arena lui Miami Heat! Clubul ar fi fost complice!

McGregor, în tribună la Miami Heat - Denver Nuggets
McGregor, în tribună la Miami Heat - Denver Nuggets

Articol de - Publicat joi, 15 iunie 2023 21:18 / Actualizat joi, 15 iunie 2023 21:45

Conor McGregor (34 de ani) este acuzat că ar fi abuzat sexual o femeie chiar în timpul meciului cu numărul 4 al finalei NBA, victoria obținută de Denver în Miami, scor 108-95. Luptătorul irlandez a negat toate acuzațiile.

Conor McGregor a fost invitatul celor de la Miami la disputa de sâmbătă, 10 iunie. Irlandezul chiar a avut un moment special într-una dintre pauze. Într-o scenetă care s-a dorit amuzantă, a lovit mascota „Burnie”. 

Stefanos Tsitsipas confirmă relația cu Paula Badosa: „Da, suntem un cuplu! Este ceva extrem de rar să-ți găsești sufletul-pereche”
IDILĂ
Stefanos Tsitsipas confirmă relația cu Paula Badosa: „Da, suntem un cuplu! Este ceva extrem de rar să-ți găsești sufletul-pereche”

Acuzații șocante la adresa lui Conor McGregor

Site-ul TMZ Sports scrie astăzi că n-ar fi fost singurul incident petrecut la acel meci. Într-o scrisoare oficială trimisă de avocatul Ariel Mitchell către McGregor, NBA și Miami Heat sunt lansate acuzații absolut halucinante. 

Mitchell susține că NBA și oamenii de securitate ai celor de la Heat ar fi separat o femeie de prietenul ei, apoi ar fi forțat-o să intre într-o baie unde se aflau deja Conor și cei din staff-ul lui. 

În scrisoarea intrată în posesia TMZ, Mitchell mai notează că „paznicii au refuzat să lase femeia să iasă sau pe altcineva să intre în baie. McGregor a introdus limba în gura victimei și a sărutat-o într-un mod agresiv”. 

Detaliile șocante continuă. Femeia i-ar fi spus irlandezului că trebuie să urineze și să o lase să plece. În acel moment, vedeta din UFC ar fi forțat-o să întrețină sex oral.

În finalul scrisorii se punctează că victima ar fi scăpat lovindu-l repetat cu cotul. Ar fi fugit și ar fi depus o plângere la poliție pentru agresiune. 

Conor McGregor a răspuns tot prin intermediul unui avocat: „Acuzațiile sunt false. Domnul McGregor nu se va lăsa intimidat”.

Citește și alte știri din sportul internațional: 

Stefanos Tsitsipas confirmă relația cu Paula Badosa: „Da, suntem un cuplu! Este ceva extrem de rar să-ți găsești sufletul-pereche”

Transformare fabuloasă în 4 zile » Cum arată acum arena „Philippe-Chatrier”, gata să găzduiască finala unui alt sport! 15.000 de bilete vândute în câteva ore

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  16 Iunie 2023, 10:17

LOL o fata ii da cateva coate unui luptator UFC de top si dupa scapa din baia in care era tinuta de paznici? Minciuni penibile

lucian007
lucian007  •  16 Iunie 2023, 07:39

Un cocalar, ce poți să-i ceri?

farul_campioana
farul_campioana  •  16 Iunie 2023, 07:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează