SPORTURI  »  BASCHET  »  INEDIT

VIDEO + FOTO Transformare fabuloasă în 4 zile » Cum arată acum arena „Philippe-Chatrier”, gata să găzduiască finala unui alt sport! 15.000 de bilete vândute în câteva ore

Arena „Philippe-Chatrier” va găzdui astăzi, de la ora 20:30, al treilea meci al finalei ligii de baschet din Franța. Pe parchetul proaspăt montat se vor înfrunta Boulogne-Levallois Metropolitans 92 și Monaco. +7   FOTO
Arena „Philippe-Chatrier” va găzdui astăzi, de la ora 20:30, al treilea meci al finalei ligii de baschet din Franța. Pe parchetul proaspăt montat se vor înfrunta Boulogne-Levallois Metropolitans 92 și Monaco.

Articol de - Publicat joi, 15 iunie 2023 17:04 / Actualizat joi, 15 iunie 2023 17:05

Arena „Philippe-Chatrier” va găzdui astăzi, de la ora 20:30, al treilea meci al finalei ligii de baschet din Franța. Pe parchetul proaspăt montat se vor înfrunta Boulogne-Levallois Metropolitans 92 și Monaco. 

Duminică, arena „Philippe-Chatrier” a fost martoră la momentul istoric al lui Novak Djokovic. Cei peste 15.000 de spectatori au văzut cum sârbul îl învinge pe Casper Ruud și ridică al 23-lea trofeu de Grand Slam din carieră, record absolut în tenisul masculin. 

FOTO. Transformare incredibilă în 3 zile: „Philippe-Chatrier”, gata pentru finala ligii de baschet

+3 FOTO

Între timp, în doar 4 zile, stadionul a suferit modificări majore. Tribunele au fost adaptate unui meci de baschet, parchetul a fost deja montat. Scena este pregătită pentru disputa Boulogne-Levallois - Monaco, al treilea meci al finalei ligii de baschet masculin. 

Gruparea din Principat conduce cu 2-0, două victorii clare acasă, 95-88 și 87-64. Ultimul act se desfășoară după sistemul cel mai bun din 5 meciuri. Dacă se va impune, Monaco va primi și trofeul. 

În eventualitatea victoriei lui Metropolitans 92, și meciul cu numărul 4 se va juca tot în complexul de la Roland Garros. 

VIDEO. Arena „Philippe Chatrier”, transformată în stadion de baschet 

Bietele pentru eveniment s-au vândut în doar câteva ore. Fanii au fost atrași de faptul că l-ar putea vedea pentru ultima dată la lucru, de la fața locului, pe Victor Wembanyama (19 ani).

Centrul francez, draftat cu prima opțiune de San Antonio Spurs, se va muta luna viitoare în NBA.

Transformare fabuloasă în 4 zile » Cum arată acum arena „Philippe-Chatrier”, gata să găzduiască finala unui alt sport! 15.000 de bilete vândute în câteva ore
Victor Wembanyama cu mingea în control / FOTO: Imago

Wembanyama este considerat de specialiști unul dintre cei mai talentați baschetbaliști care au intrat vreodată în draft.

Citește și alte știri din sportul internațional: 

Formula 1 a scos la licitație trofeele neacordate la Imola » Banii, donați victimelor inundațiilor

Baschet cu suzetă » Nikola Jokic s-a inspirat de la frații lui + când a întâlnit pentru prima dată pe cineva din NBA

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  16 Iunie 2023, 07:23

Sunt interesati sa faca bani cu acele terenuri,altfel dau faliment. La noi toti contribuie cu taxe pantru mofturile si incompetenta unora care sunt stapani pe banii tuturor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează