SPORTURI  »  ALTELE  »  CUPA MONDIALĂ

Se menţin în top » Echipa feminină de spadă, locul trei la Rio de Janeiro

Articol de GSP - Publicat luni, 09 mai 2011 00:00 / Actualizat luni, 09 mai 2011 10:04

Echipa feminină de spadă a României a reuşit o nouă performanţă la etapele de Cupă Mondială. Medaliatele cu aur de la Campionatul Mondial au încheiat pe locul trei la concursul de la Rio de Janerio (Brazilia), fiind surclasate de Italia şi Coreea.

După bronzul cucerit la Leipzig (Germania), cele patru românce şi-au mai adăugat în palmares o nouă clasare pe locul trei. Ana Brînză, Simona Alexandru, Anca Măroiu şi Loredana Iordăchioiu au trecut fără probleme, în optimi, de reprezentantele Elveţiei (45-33), iar în sferturi au surclasat Ungaria, cu 39-25. Calificarea în finală au pierdut-o la limită, în semifinale, cînd au fost învinse cu 45-44 de sportivele din Italia, însă româncele şi-au luat revanşa în finala mică, cînd au trecut de Franţa, cu 44-28.

La etapa de Cupă Mondială de la Rio de Janeiro, delegaţia României a mai obţinut o medalie, în concursul de individual,  prin Simona Alexandru care s-a clasat pe locul doi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
dilibau
dilibau  •  09 Mai 2011, 11:33

Bravo fietiliiiiii! Va iubim si va admiram! Sunteti fetele noastre de aur! Hai Romania!

florinih
florinih  •  09 Mai 2011, 10:12

Bravo mai!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează