SPORTURI  »  ALTELE  »  UFC

Șeful UFC, idee extremă în fața violențelor din SUA: „Mă gândesc să-i trimit pe străzi, poate așa oprim acest rahat”

Jon Jones oprește doi vandali de pe străzile din Albuquerque
Jon Jones oprește doi vandali de pe străzile din Albuquerque

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iunie 2020 20:21

Șeful UFC Dana White ia în calcul să trimită mai mulți luptători pe străzile Americii, în tentativa de a opri valul de infracționalitate pornit odată cu uciderea lui George Floyd. 

  • CONTEXT: Haosul domnește pe străzile din Statele Unite ale Americii după ce George Floyd, un cetățean afro-american, a fost ucis de un polițist în Minneapolis, în timpul arestării. Protestele în memoria lui George au degenerat, fiind acaparate de oameni care vandalizează tot ce le iese în cale, iar răfuielile dintre americani și forțele de ordine sunt la ordinea zilei.

Săptămâna trecută, legenda UFC Jon Jones (32 de ani) a ieșit pe străzile din Albuquerque, New Mexico, pentru a-i înfrunta pe cei care vandalizează orașul în contextul protestelor violente izbucnite spontan după moartea lui George Floyd. 

Dana White: „Copiii ăia au făcut pe ei”

Dana White ia în calcul să ducă acțiunea la următorul nivel: „L-ați văzut pe Jones mergând pe străzile din Albuquerque? Ați văzut cum le-a luat spray-urile din mână celor doi copii? Acei puști au făcut pe ei! Mă gândesc că ar trebui să trimit mai mulți luptători din UFC pe străzi, poate oprim acest rahat”.

VIDEO / Jon Jones înfruntă doi americani 

Citește și alte știri pe subiectul morții lui George Floyd: 

Revoltat de cazul George Floyd, Michael Jordan a donat o sumă uriașă pentru lupta împotriva rasismului

Halucinant! Jurnaliștii din Suedia persistă în minciună: au făcut legătura între România și George Floyd!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează