SPORTURI  »  ALTELE  »  MASTERSUL EUROPEAN BUCUREȘTI

Semifinale de foc la Mastersul European de snooker. Derby pentru Ronnie O'Sullivan! Cum arată programul de astăzi

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat sambata, 08 octombrie 2016 08:45

Mark Selby-Judd Trump și Ronnie O'Sullivan-Neil Robertson sunt cele două semifinale de foc din Mastersul European de snooker, disputat la București. Ambele meciuri au loc azi, de la ora 13:00, respectiv 19:00, în sala Circului Globus din București. 

  • Faza semifinalelor se va disputa în sistemul "cel mai bun din 11 jocuri" sau "primul la 6"

Trump și Selby la pas

După o calificare în sferturi cu mari emoții, câștigând meciul cu Tom Ford în frame-ul decisiv, John Higgins și-a luat adio de la competiție în urma eșecului în fața lui Judd Trump, nereușind să bifeze nici măcar un frame, 0-4. 

Mark Selby l-a copiat la indigo pe Trump, reușind să-l elimine pe englezul Alfred Burden tot după un 4-0. Dublul campion mondial și actualul număr unu din lume a reușit un break de 136 de puncte și îl va întâlni în prima semifinală pe Trump, numărul 4 mondial.

Ronnie vs Neil, meciul zilei

Deși s-a calificat cu greu pe tabloul principal, Ronnie O'Sullivan a prins și el un loc între primii patru, învingându-l cu 4-1 pe Mark Davis. Cvintuplul campion mondial a reușit primul său break de peste 100 de puncte din acest sezon.

În ultimul meci din sferturi, Neil Robertson a trecut mai greu de scoțianul Anthony McGill, cei doi fiind cap la cap până la scorul de 2-2, atunci când campionul mondial din 2010 s-a desprins, completând tabloul semifinalelor. Australianul, numărul 7 mondial, va da piept cu O'Sullivan, aflat momentan pe locul 10 în ierarhie.

Rezultatele integrale ale sferturilor de finală:

John Higgins - Judd Trump 0:4
Mark Selby - Alfred Burden 4:0
Mark Davis - Ronnie O'Sullivan 1:4
Neil Robertson - Anthony McGill 4:2

Semifinalele Mastersului European (11 frame-uri):

Mark Selby - Judd Trump (8 octombrie, ora 13:00)
Ronnie O'Sullivan - Neil Robertson (8 octombrie, ora 19:00)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  08 Octombrie 2016, 09:21

Nici O'Sullivan si nici Neil Robertson nu meritau sa se calfice in semifinale! Ronnie a avut "noroc cu carul" in optimi, cu Allen iar Neil s-a calificat gratie stingaciilor si impetuozitatii necontrolate ale lui Mc Gill. Cealalta semifinala pune fata in fata pe cei mai in forma jucatori la ora actuala, chiar daca in sferturi cei doi au invins doua "umbre": Higgins cu coasta rupta si un Burden, "ghiocar" care flageleaza bilile cu loviturile sale ca un meciurile de oina. Ce-o fi cautat cel de-al doilea in acest turneu?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează