SPORTURI  »  ALTELE  »  CAMPIONATUL EUROPEAN DE TENIS DE MASĂ

Seria succeselor continuă » Elizabeta Samara, în sferturi la Europenele de tenis de masă

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 14 octombrie 2011 21:35

Elizabeta Samara s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului European de tenis de masă care se desfăşoară la Gdansk-Sopot (Polonia).

După ce a devenit vicecampioană cu echipa şi s-a calificat în semifinalele probei de dublu împreună cu Daniela Dodean, Elizabeta Samara a rămas în cursa pentru medalii şi în competiţia de simplu. Românca a avut un meci dificil în optimile de finală cu nemţoaica Jiaduo Wu, meci în care s-a impus în setul decisiv (11-6, 3-11, 7-11, 7-11, 11-7, 11-5, 11-7), după ce a revenit de la 3-1 la seturi.

Samara a început foarte bine partida cu nemţoaica Wu şi, după ce a cîştigat primul set, nu a mai reuşit să-şi impună jocul, iar Jiaduo a trecut la conducere, distanţîndu-se aproape devcisiv. Aflată în situaţia de a pierde meciul, Samara s-a remontat, a revenit extraordinar şi, după trei seturi aproape perfecte, a cîştigat confruntarea cu Jiaduo Wu şi s-a calificat în sferturi unde va juca, mîine, contra urcainiencei Margarita Pesotska.

În optimi a jucat şi Daniela Dodean, însă românca nu a reuşit să treacă mai departe. Dodean a fost învinsă de poloneza Qian Li, cu 11-5, 13-11, 11-8, 9-11, 11-9.

Daniela Dodea şi Elizabeta Samara s-au calificat în semifinalele probei de dublu şi şi-au asigurat medalia de bronz. Mîine, de la ora 11:45, cele două românce vor juca împotriva unguroaicelor Krisztina Toth/Georgiana Pota pentru un loc în finală.

Echipa feminină de tenis de masă a României, formată din Daniela Dodean, Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Camelia Poştoacă şi Iulia Necula, a încheiat competiţia pe echipe pe locul doi, cucerind medalia de argint.

 


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează