SPORTURI  »  ALTELE  »  EVENIMENT

VIDEO Sfaturi prețioase pentru amatorii de fitness din partea legendarului Dorian Yates, de 6 ori Mr. Olympia: „Lipsa timpului nu e o scuză! Eu așa mă pregătesc”

Britanicul Dorian Yates a câștigat consecutiv titlul suprem în culturism, Mr. Olympia, între 1992 și 1997.
Britanicul Dorian Yates a câștigat consecutiv titlul suprem în culturism, Mr. Olympia, între 1992 și 1997.

Articol de - Publicat duminica, 16 octombrie 2022 00:19 / Actualizat duminica, 16 octombrie 2022 11:48

Dorian Yates (60 de ani), unul dintre cei mai mari culturiști din istorie, a fost prezent astăzi la București pentru marea finală a competiției „DY Games 2022”.

Englezul Dorian Yates, de 6 ori Mr. Olympia, promovează culturismul în întreaga lume prin intermediul unei competiții care îi poartă numele. Peste 500 de români au participat la fazele zonale, iar cei mai buni s-au întrecut astăzi în marea finală de la București. 

La bărbați, marele câștigător a fost Severin Irimia. În competiția feminină s-a impus Cecilia Tamaș.

VIDEO. Sfaturi prețioase din partea lui Dorian Yates, câștigător Mr. Olympia de șase ori consecutiv

„Îmi place în România, avem o echipă grozavă aici. E plăcut să vezi oameni de toate vârstele care se distrează. Este bine să îți propui să fii culturist profesionist, dar trebuie să rămâi realist. Trebuie să o iei de jos, cu micile competiții. Câștiga una mică, apoi una mai mare și tot așa. 

Nu e un drum ușor, nu e pentru oricine. Culturismul profesionist este o nișă, dar fitness-ul este o activitate pentru toată lumea. Ăsta este mesajul.

Eu nu am o rutină acum, fac doar câteva antrenamente la sală în fiecare săptămână. Vreau să îmi mențin masa musculară și să mă feresc de accidentări. Mai fac Yoga, Pilates, chestii de mobilitate. Îmi place să urc pe munți cu bicicleta. 

Nu ai nevoie de multe ore de pregătire. Unii spun că nu pot să ajungă în forma dorită pentru că nu au timp. Nu e adevărat! Trebuie să ai grijă și la alimentație, dar asta e altă poveste”, a spus Dorian Yates în dialogul cu GSP.ro. 

Top 5 câștigători Mr. Olympia din istorie:

NUMENR. TITLURI
Lee Haney8
Ronnie Coleman8
Arnold Schwarzenegger7
Phil Health7
Dorian Yates6

Citește și alte știri din sportul internațional:

FOTO&VIDEO Povestea lui Hasbulla, tânărul de 20 de ani care arată ca un copil de cinci ani și a ajuns în UFC: „Am semnat contractul de luptător”

VIDEO + FOTO O jucătoare din Rusia face declarații șocante, pro-Putin: „M-am săturat să tac!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  16 Octombrie 2022, 12:20

...un sport foarte curat ...

costel_69
costel_69  •  16 Octombrie 2022, 12:02

...a mai dat unul din ăștia sfaturi și până la urmă a crăpat: http://www.thegatewaypundit.com/2022/10/think-vaccine-kills-people-can-use-test-bodybuilding-icon-author-doug-brignole-passes-away-63/

Vezi toate comentariile (2)
Comentează