SPORTURI  »  ALTELE  »  POLO

Spre Londra! » România a învins Olanda şi e deja calificată în sferturile turneului preolimpic

"Naţionala" de polo a României a învins reprezentativa Olandei

Articol de GSP - Publicat joi, 05 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 05 aprilie 2012 11:09

Naţionala de polo a României a învins în această dimineaţă Olanda, scor 7-5, asigurîndu-şi calificarea în sferturile turneului preolimpic de la Edmonton.

"Tricolorii" sînt deja în sferturi înaintea disputării ultimului meci din grupe. Naţionala antrenată de Istvan Kovacs a bifat al treilea succes consecutiv după înfrîngerea cu Germania şi nu mai poate rata calificarea.

Marcatorii României cu Olanda au fost Cosmin Radu 2 goluri, Diaconu 1, Iosep 1, Matei 1, Georgescu 1, Ghiban 1.

România va întîlni în această seară liderul grupei, Muntenegru ar asigura locul 2 şi un adversar mai slab cotat în sferturile de finală. Pentru a se califica la Jocurile Olimpice din Londra, "tricolorii" trebuie să ajungă în semifinale.

GRUPA A
1. Muntenegru 8p
2. România 6p
3. Grecia 4p
4. Germania 4p
5. Macedonia 2p
6. Olanda 0p

GRUPA B
1. Spania 6p
2. Canada 6p
3. Brazilia 2p
4. Argentina 1p
5. Turcia 1p
În sferturi se joacă după sistemul 1A-4B, 2A-3B, 3A-2B, 4A-1B

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  05 Aprilie 2012, 14:20
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Poate ne face Macedonia o surpriza in meciul cu Germania! Ca pana una-alta meciul lor direct e decisiv pentru sferturi. Chiar daca o victorie a Macedonie e de domeniul miracolului, realitatea e ca acolo e un meci decisiv.

octavianus
octavianus  •  05 Aprilie 2012, 10:52

BRAVO BAIETI, SUNT UN ADMIRATOR AL JOCULUI DE POLO DE PE VREMEA CAND RAPID FACEA LEGEA, ERA GENERATI FRATILOR SLAVEI.....SUNTETI O MINUNE DE ECHIPA SI PROBABIL SINGURA , MA REFER CA SPORT DE ECHIPA, CALIFICATA LA LONDRA SI CULMEA IN TARA CU CELE MAI PUTINE BAZINE DE INOT DIN ROMANIA, SPER SA PRIMITI O RASPLATA PE MASURA SI CINE STIE POATE IN CEASUL AL 12-LEA CINEVA SE TREZESTE SI REEVALUEAZA ACEST SPORT...SI CONSTRUIESTE BAZINE SI INVESTESTE IN ECHIPE....ATENTIE !! NU MA REFER LA TENTATIVELE DE BAZINE CONSTRUITE DE MADAN UDREA, VORBESC DE BAZE SPORTIVE ADEVARATE NU DE LIGHEANE CU APA. HAI ROMANIA !! SI RESPECT POLOISTILOR !!

werdy
werdy  •  05 Aprilie 2012, 10:50

BRAVO BAIETI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează