SPORTURI  »  ALTELE  »  PATINAJ ARTISTIC-CM-PERECHI

Succes pentru China la perechi

pong si tong
pong si tong

Articol de GSP - Publicat joi, 25 martie 2010 00:00

Sportivii chinezi Qing Pang şi Jian Tong au cîştigat, miercuri, medalia de aur în proba de perechi în cadrul Campionatelor Mondiale de patinaj artistic de la Torino, obţinînd astfel al doilea titlul mondial din carieră.
Cuplul chinez, vicecampion olimpic în acest an, la Vancouver, a cîştigat concursul de la Torino cu un total de 211,39 de puncte, fiind urmat pe podium de germanii Aliona Savchenko/Robin Szolkowy (204,74 puncte) şi de ruşii Yuko Kavaguti/Aleksandr Smirnov (203,79 de puncte). 
Pang şi Tong, care patinează împreună de 17 ani, au mai cucerit un titlu mondial în 2006, la Calgary (Canada). La JO de la Vancouver, din acest an, ei s-au clasat pe locul doi, după perechea chineză Shen Xue/Zhao Hongbo, care şi-a încheiat cariera după câştigarea medaliilor olimpice. 

Sursa: Mediafax

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close