SPORTURI  »  ALTELE  »  BIATLON

Sumann şi Svendsen, la egalitate în Cupa Mondială de biatlon

emil
emil

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 martie 2010 00:00

După victoria Ianei Romanova de la sprint, Ivan Tcherezov s-a impus în cursa similară la masculin, în ultima etapă din Cupa Mondială de biatlon. Emil Hegle Svendsen a cîştigat globuld e cristal al specialităţii.

Cu două trageri perfecte şi o evoluţie excelentă la deplasarea pe schiuri, Ivan Tcherezov a trecut prima linia de sosire, în 24:24.3 minute. Reprezentantul gazdelor a fost urmat de Christian DeLorenzi. Italianul a fost cronometrat cu timpul de 24:38.1, după ce a nimerit toate cele 10 ţinte. Pe locul trei s-a clasat ucrainianul Andriy Deryzemlya, care, deşi a parcurs 150 m suplimentari, a încheiat cursa în 24:41.0.

Christoph Sumann şi Emil Hegle Svendsen, cei doi protagonişi ai luptei pentru marele glob de cristal au ocupat poziţiile 4 (24:44.3, 1+0), respectiv 8 (24:53.8, 0+1). Chiar dacă a fost al optulea, norvegianul Emil Hegle Svendsen şi-a adăugat în palmares globul de cristal de la sprint.

Cu o cursă înaintea finalului de sezon, Sumann şi Svendsen se află pe primele două trepte ale clasamentului general, cu acelaşi număr de puncte, 801 puncte. Pe locul 3, a urcat Ivan Tcherezov, din Rusia, cu 750 puncte.

La urmărire, s-a impus Martin Fourcade, în timp ce la individual, globul de cristal i-a revenit austriacului Christoph Sumann. Singura specialitate la care nu s-au desemnat cîştigătorii este cea de start în bloc. Cursa decisivă va avea loc mîine, la Khanty-Mansiysk.

CLASAMENT GENERAL

1.Emil Hegle Svendsen, Norvegia, 801

2.Christoph Sumann, Austria, 801

3.Ivan Tcherezov, Rusia, 750

CLASAMENT START ÎN BLOC

1.Evgeny Ustyugov, Rusia, 197

2.Christoph Sumann, Austria, 160

3.Emil Hegle Svendsen, Norvegia, 154

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează