SPORTURI  »  ALTELE  »  CAMPIONATUL NAȚIONAL DE SUPER RALLY

Super Rally în Bănie » Caii putere se întrec pe străzile din Craiova

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 septembrie 2019 19:43

Municipiul Craiova „arde” nu doar datorită confruntării dintre Universitea și FCSB de duminică, dar și prin faptul că tot în acest weekend, piloți de top din toată țara vor lua startul în etapa a treia din Campionatul Național de Super Rally. 

Evenimentul se va desfășura pe străzile orașului, mai exact în zona pasajului Universității, mii de craioveni fiind așteptați să ia parte la spectacolul cailor putere. Un total de 37 de piloți vor concura la etapa organizată de fostul mare campion mondial de box la profesioniști, Mihai Leu, dedicat automobilismului sportiv în ultimele două decenii. 

De la start nu va lipsi multiplul campion național absolut la raliuri, Titi Aur, câștigător anul trecut în etapa de Super Rally din Bănie. De asemenea, vedeta tv Dani Oțil, câștigător în luna mai al rundei inaugurale din acest sezon, de la Mangalia, și-a anunțat prezența la start. Oțil este unul dintre cel mai bine cotați piloți din Campionatul Național de Viteză în Coastă, fiind pe 7 la general în actuala ediție. 

De asemenea, Costel Cășuneanu jr va concura la Craiova din postura de lider al Campionatului Național de Super Rally powered by Superbet. Pe un model Skoda Fabia R5, Cășuneanu jr a câștigat runda precedentă de la Târgu Mureș și ocupă prima poziție înaintea rundei a treia. 

Vineri seară, de la ora 20:00, publicul va avea ocazia să-i cunoască pe piloți cu ocazia prezentării oficiale, care se va desfășura în Piața Mihai Viteazul. Concursul este programat pentru sâmbătă, între orele 09:30 și 18:00.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează