SPORTURI  »  ALTELE  »  CAMPIONATUL NAȚIONAL DE SUPER RALLY

Super Rally își continuă dezvoltarea » Orașele unde Mihai Leu va face etapele din 2020

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 ianuarie 2020 10:31

Campionatul Național de Super Rally, conceptul lansat de Mihai Leu, va avea în acest an un total de 6 etape, cu 4 mai mult decât în sezonul precedent, astfel că două orașe noi se vor alătura caravanei motorsportului românesc. 

După ce în 2019, fostul mare pugilist a organizat etape la Mangalia, Târgu Mureș, Craiova și București, în acest an, pe listă se vor adăuga Galați și Deva. De altfel, Galațiul va deschide sezonul 2020, cu prima etapă, în perioada 3-4 aprilie. 

„Sunt convins că acest concept va reuși să se dezvolte tot mai frumos în acești ani. Prin Super Rally, aducem piloții de top alături de public în fiecare moment al concursului. Avem câteva surprize pregătite pentru 2020”, a spus Leu. 

Primul campion mondial din istoria României în boxul profesionist se va număra și el printre concurenții acestui sezon. Dacă anul trecut s-a concentrat mai mult pe organizare, în 2020, Leu își propune să încheie campionatul în vârf. 

Ediția precedentă de campionat a fost câștigată de Costel Cășuneanu, care a pilotat o mașină Skoda Fabia R5. Printre cei care au mai concurat s-au numărat Titi Aur, Leu, Dani Oțil, Lucian Răduț, Costi Stratnic și Bogdan Marișca. 

Calendarul Super Rally pentru 2020

  • 3-4 aprilie: Galați 
  • 9 mai: Mangalia 
  • 12-13 iunie: Târgu Mureș 
  • 11 iulie: Deva 
  • 11-12 septembrie: Craiova 
  • 16-17 octombrie: București

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close