SPORTURI  »  ALTELE  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV „A interpretat ciudat întrebările mele” » Crina Abrudan, detalii de senzație din spatele camerelor la Survivor + Discuția cu Iftimoaie care a iscat o ceartă

Articol de - Publicat luni, 10 aprilie 2023 11:12 / Actualizat luni, 10 aprilie 2023 17:11

Invitată la GSP LIVE, Crina Aburdan, soția lui Gabi Popescu și fostă prezentatoare de știri sportive, a vorbit despre experiența din emisiunea „Survior România”.

Vedeta TV a vorbit despre altercația pe care a avut-o cu Mihai Zmărăndescu, fiul lui Cătălin Zmărăndescu.

Cei doi au făcut parte din aceeași echipă, însă au avut parte de neînțelegeri. Băiatul lui Cătălin Zmărăndescu a jignit-o pe soția lui Gabi Popescu. „Eu, spre deosebire de tine Crina, nu am trăit cu un prompter în față, care să-mi spună ce și când să vorbesc”, i-a reproșat la un moment acesta. 

Crina Abrudan. Foto: Instagram @crinaabrudan
Crina Abrudan. Foto: Instagram @crinaabrudan
+45 FOTO

VIDEO Crina Abrudan, despre conflictul cu Mihai Zmărăndescu: „La Survivor, orice spui este interpretabil”

„Nu știu ce l-a deranjat. Am intrat acolo împreună. Mă gândeam că dacă intri cu cineva împreună, după un drum atât de lung, poate ai o relație mai apropiată.

În primele zile, eu m-am acomodat repede cu fetele. El era mai apropiat de băieți, mai retras, Am vorbit cu el cât s-a putut. Îl întrebam cum a dormit, cum s-a acomodat, dacă a mâncat. El era retras... Nu m-am gândit că după două săptămâni o să-mi reproșeze de ce îl întreb.

S-a supărat pe mine că din cauza mea a pierdut o probă. De acolo s-a supărat pe mine. Mi-a spus că-l întreb dacă se simte bine și dacă mănâncă doar ca să nu mă voteze la eliminare. Dar erau niște întrebări umane, adresate unui om cu care am mers acolo. Chiar mi-a picat urât. Adresezi niște întrebări umane și ești certat. «De ce mă întrebi? Dacă nu mâncam, îmi luai tu de mâncare?». 

El nici nu știa prea multe despre mine. Nu avea de unde să știe. Când eu făceam știri, el era adolescent”, a spus Crina Abrudan la GSP LIVE.

Discuția dintre Crina Abrudan și Ionuț Iftimoaie care a născut scântei la Survivor

Ulterior, aceasta a dezvăluit și că a avut un scandal cu un alt coleg, după o discuție cu Ionuț Iftimoaie.

„Dar la Survivor, orice discuție este interpretată. A fost un moment în care vorbeam cu Ionuț Iftimoaie despre un tatuaj. El văzuse că am un tatuaj cu anul nașterii. Și zice «Suntem născuți în același an. Eu nu mi-am făcut un tatuaj cu anul nașterii». Și a venit Remus (n.r- Remus Boroiu) și zice «Ha! Aici am ajuns? Lăudam un tatuaj doar că să avem un om de partea noastră?»

Mă gândeam «Doamne, nu pot să cred că nu poți vorbi ceva cu cineva. Orice ai vorbi, cineva interpretează că vrei să-l atragi de partea ta». Acolo, orice vorbă... Ideea era că Iftimoaie m-ar manipula pe mine.

Dacă spui o vorbă bună, e nasol. Dacă spui o vorbă bună, înseamnă că vrei să-l atragi pe celălalt de partea ta. Nici nu știi ce să mai vorbești”, a adăgat vedeta.

Crina Abrudan. Foto: Instagram @crinaabrudan
+45 FOTO

Citește și: 

Cu ce fotbalist celebru s-a fotografiat astăzi Simona Halep: „Asta da surpriză!”

GSP LIVE „Denise Rifai, ce!?” » Crina Abrudan a spus în premieră întrebarea ascunsă La Măruță

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
SorinLS
SorinLS  •  10 Aprilie 2023, 17:27

Tot scriu unii tampenia cu "stirile sportive"! Stirile nu pot fi "sportive"! Eventual "din sport".

Vezi toate comentariile (1)
Comentează