SPORTURI  »  ALTELE  »  TRAGEDIE

Tulburător » Un fost wrestler a murit încercând să-și salveze fiul: „Aceasta este dragostea unui tată”

Shad Gaspard a murit înecat la 39 de ani // Sursă foto: Instagram
Shad Gaspard a murit înecat la 39 de ani // Sursă foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat joi, 21 mai 2020 18:59

Trupul fostului star din WWE Shad Gaspard a fost găsit pe plaja „Venice” din Los Angeles. Americanul dispăruse pe 17 mai, după o partidă de înot alături de fiul său în vârstă de 10 ani. Salvamarii au reușit atunci să-l salveze pe copil, nu și pe Shad.

Shad Gaspard era cu familia în California, la plajă. În timp ce se afla în apă cu Aryeh, băiatul său, cei doi au fost atrași spre larg de un curent puternic. Shad s-a străduit să-l țină la suprafață pe Aryeh, care a reușit în cele din urmă să scape cu viață. Din păcate, pentru fostul luptător profesionist din WWE nu s-a mai putut face nimic.

2002-2010este perioada în care Gaspard a activat în WWE

„Aceasta este dragostea unui tată”

La scurt timp după ce autoritățile au confirmat găsirea trupului neînsuflețit al lui Shad, The Rock, unul dintre mentorii lui Gaspard din circuitul WWE, a postat un mesaj emoționant pe contul de Instagram.

„Doare. A fost un tip grozav. Transmit dragoste și cele mai profunde condoleanțe pentru soția, fiul și familia lui Shad Gaspard. Shad s-a înecat în ocean, dar nu înainte de a instrui salvamarii pentru a-i salva fiul în vârstă de 10 ani. Aceasta este dragostea unui tată. Este greu de înțeles. Spiritul lui de războinic trăiește prin fiul său”, a scris The Rock.

Citește mai multe știri de actualitate:

Drama familiei lui Jose Antonio Reyes, fostul fotbalist care a murit la 35 de ani: „Mă duc în fiecare zi la cimitir. Mama lui a pierdut 40 de kilograme”

Dezbatere și în La Liga » Declarația care naște controverse: „90% dintre arbitri sunt din Madrid. Și ei țin cu o echipă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează