SPORTURI  »  ALTELE  »  INAUGURARE

Turism cu vibe olimpic » Răzvan Florea a deschis un hotel în Constanța

Fațada hotelului, clădirea restaurată aproape integral
Fațada hotelului, clădirea restaurată aproape integral

Articol de - Publicat luni, 25 iulie 2022 16:20 / Actualizat luni, 25 iulie 2022 16:31

Medaliatul cu bronz de la Atena 2004 a inaugurat Olympic Boutique, situat în centrul istoric al orașului Constanța.

Retras din activitate de mai bine de un deceniu, Răzvan Florea, 41 de ani, își continuă seria investițiilor în orașul natal, Constanța. Prima a fost bazinul de înot care poartă numele locului unde a obținut cea mai mare performanță din carieră, Atena. 

Proiectul propriei școli de înot, care a împlinit 9 ani în urmă cu câteva zile, și-a atins deja un prim obiectiv. Patrick Dinu, puștiul crescut și antrenat chiar de fostul mare sportiv, a devenit campion european de juniori cu ștafeta României de 4x100 de metri liber.

Turism cu vibe olimpic » Răzvan Florea a deschis un hotel în Constanța
Răzvan Florea la inaugurarea oficială a hotelului

Veche clădire cumpărată de Răzvan Florea și restaurată

Unicul medaliat olimpic din istoria înotului masculin românesc și-a prezentat sâmbătă și prima investiție din turism. Olympic Boutique, un hotel micuț aflat în inima centrului vechi al Constanței. 

Este o clădire veche, care atunci când am achiziționat-o, în urmă cu patru ani, era o ruină. Am plecat la drum cu gândul să-i redăm fața de altădată, cel puțin exteriorul, care este aproape sută la sută identic cu cel de pe vremuri. 

Sunt patru camere și un apartament, care funcționează în regim hotelier. Cred că este o investiție bună, în centrul istoric al orașului, o zonă turistică aproape de malul mării", a detaliat Răzvan.

Turism cu vibe olimpic » Răzvan Florea a deschis un hotel în Constanța
Așa arată una dintre cele patru camere, cu un desen care îl arată pe Răzvan Florea

350.000 de eurosumă estimativă, au fost investiți în hotel, jumătate dintre ei provenind din fonduri europene

Micuțul hotel poartă și amprenta sportului, fiecare cameră urmând să fie denumită după un mare sportiv constănțean și să aibă în interior un obiect care i-a aparținut acestuia. 

„De la început am avut această idee și toată lumea m-a încurajat în acest sens. Fiind un hotel micuț, m-am gândit ca fiecare cameră să poarte numele unui mare sportiv constănțean, de preferat olimpic. De altfel, numele și sigla duc către sport și Jocurile Olimpice, este o poveste de suflet", a explicat Răzvan. 

Turism cu vibe olimpic » Răzvan Florea a deschis un hotel în Constanța
Imagine din baia uneia dintre încăperi

Foști sportivi în industria ospitalității

Grație hotelului deschis la Constanța, Răzvan Florea se înscrie pe lista foștilor mari sportivi care au investit în turismul românesc. În frunte se află Gheorghe Hagi, cel mai mare fotbalist român din toate timpurile fiind proprietarul Hotelului Iaki din stațiunea Mamaia, denumit după copiii săi, Ianis și Kira. 

Simona Halep, Adrian Ilie, Cosmin Olăroiu, Ciprian Marica și Cristian Chivu se numără și ei printre cei care și-au deschis afaceri în industria ospitalității. 

115 eurorespectiv 150 de euro pe noapte sunt extremele prețului pentru o cameră dublă și două persoane la Olympic Boutique

Citește și alte știri din sporturi

FOTO Fiica lui Bernie Ecclestone, victima celui mai mare jaf din istoria Angliei » Ce îi promite celui care îi recuperează bijuteriile: „Primești recompensa, e simplu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează