SPORTURI  »  ALTELE  »  ANGLIA

FOTO Fiica lui Bernie Ecclestone, victima celui mai mare jaf din istoria Angliei » Ce îi promite celui care îi recuperează bijuteriile: „Primești recompensa, e simplu”

Tamara Ecclestone/ foto Twitter +20   FOTO
Tamara Ecclestone/ foto Twitter

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2022 13:39 / Actualizat luni, 25 iulie 2022 15:09

Tamara Ecclestone (38 de ani), fiica lui Bernie Ecclestone, a suferit cel mai mare jaf din istoria Angliei. Ei i-au fost furate bijuterii în valoare de 26 de milioane de lire sterline.

Fiica fostului șef din Formula 1 oferă de asemenea o recompensă pe măsură celui care o ajută să-și recupereze bijuteriile, 6 milioane de lire, adică aproximativ 25% din valoarea pagubei.

+16 FOTO

Tamara Ecclestone a suferit un jaf de 26 de milioane de lire

Trei bărbați italieni au fost arestați pentru că au luat parte la furtul bijuteriilor în valoare de 25 de milioane de lire. În decembrie 2019, vila Tamarei din vestul Londrei a fost una dintre cele 3 locuințe din Anglia care au căzut pradă unei bande interanționale de hoți.

Fostul model a anunțat pe rețelele de socialize recompensa pe care o oferă celui care o ajută să își recupereze diamantele: „Cu mare plăcere, sunt dispusă să ofer 25% din valoarea bunurilor recuperate. Chiar dacă tu ești sursa, primești recompensa, e simplu. Cum valoarea jafului se ridică la 26 de milioane de lire, o să ofer 6 milioane celui care mă ajută să recuperez ce e de drept al meu”.

Potrivit unei investigații BBC, al patrulea hoț ar fi fugit în Serbia. Despre el se spune că are 19 identități false.

+16 FOTO

Citește și alte știri de actualitate:

Mihai Rotaru a anunțat două transferuri în direct la TV: „Azi au venit” + Ce deficit bugetar uriaș a anunțat patronul oltenilor

Xavi l-a convins » Barcelona aduce un fundaș cu 50 de milioane de euro, după ce jucătorul a refuzat-o Chelsea

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
tataika
tataika  •  26 Iulie 2022, 05:11

Stirea e de trei ani, dar pe voi nu va intereseaa actualitatea, ci sa mai arătați niște picioare...fanatik, cancan, gsp!

666piturca
666piturca  •  25 Iulie 2022, 16:52

Ah, credeam că e cu totul altă recompensă .

alexysjazz
alexysjazz  •  25 Iulie 2022, 14:11

O fi Tate :))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează