SPORTURI  »  ALTELE  »  COMPETIŢIE

TVR 3 şi TVR Timişoara transmit Internaţionalele României la Badminton

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 13 martie 2015 11:53

170 de sportivi din 35 de ţări vin la Timişoara pentru Internaţionalele României la Badminton - Romanian International 2015. Meciurile vor fi transmise la TVR 3, TVR Timişoara şi pe TVR+, în perioada 13-15 martie, de la ora 17:00.

În total, se aliniază la start 17 sportivi români. Printre reprezentanţii ţării noastre se numără componenţii lotului de juniori, care vor participa, în perioada 26 martie – 4 aprilie, la Campionatul European de Juniori de la Lubin, Polonia.

Patru dintre cei 17 sportivi români înscrişi în competiţie sunt timişoreni (surorile Andra şi Sonia Olariu, Andreas Thiel şi Mircea Vasiu).

Campionii la simplu ai Angliei - Sam Parsons şi Nicola Cerfontyne-, câştigătorii din 2014 la dublu băieţi şi fete - Zvonimir Djurkinjak şi Zvonimir Hoelbling (Croaţia) -, finalista din 2014 la simplu fete Laura Sarosi (Ungaria) şi finalistul din 2012 Richard Domke (Germania) intră în concurs.

Alături de ei evoluează multiplii campioni naţionali ai României Robert Ciobotaru şi Daniel Cojocaru, campioana naţională Andra Olariu şi Collins Valentine Filimon (numărul 18 în clasamentul mondial de juniori) şi, nu în ultimul rând, Sonia Olariu, care se pregăteşte pentru campania de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio 2016.

Internaţionalele de Badminton ale României se desfăşoară în Sala „Constantin Jude” după următorul program: calificările debutează joi (12 martie), meciurile de pe tabloul principal se joacă vineri (13 martie), sferturile şi semifinalele, sâmbătă (14 martie), iar finalele, duminică (15 martie).

Competiţia din Circuitul European organizată la Timişoara de Federaţia Română de Badminton face parte din calendarul BWF şi punctează în clasamentul mondial.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează