ALTELE    •   SCHI ALPIN

Ultima dorință înainte de retragere » Lindsey Vonn și-a propus să doboare un record istoric

Lindsay Vonn e o obișnuită a evenimentelor mondene

Lindsay Vonn e o obișnuită a evenimentelor mondene

Articol de — Marian Ursescu Vineri, 26 Octombrie

Lindsey Vonn, 34 de ani, și-a propus ca înainte de a se retrage să doboare recordul legendarului Ingemar StenmarkAmericanca a anunțat că sezonul următor va fi ultimul pentru ea în circuitul alb. La 34 de ani, regina schiului alpin feminin și-a propus un nou obiectiv pentru viitorul sezon.

Vrea să doboare recordul de victorii în circuitul mondial, care în prezent este deținut de suedezul Ingemar Stenmark. Nordicul a adunat între 1974 și 1989, an în care s-a retras, 86 de victorii. Vonn mai are nevoie de doar 5 succese, ea deținând recordul de victorii, la feminin.

"Pot să dobor acest record. Voi avea ocazia să o fac în acest sezon, dar doar dacă voi fi sănătoasă. În același timp, dacă nu voi doborî recordul, nu voi mai continua să schiez", a declarat Lindsey.

Campioană olimpică și mondială, Vonn a câștigat de patru ori marele Glob de Cristal în Cupa Mondială. "La un moment dat vine clipa în care trebuie să te gândeşti la ceea ce ai realizat şi să-ţi spui: «OK, este destul de bine. Nu am nevoie de mai mult». Este un lucru dificil, dar am acceptat în final că nu mai am nimic de demonstrat", a încheiat campioana americană.

Vezi și:  Povestea de viață demnă de roman a lui Morgan Hurd, fetița din orfelinat ajunsă campioană mondială la gimnastică

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase
Agenda
14:45
Snooker • Eurosport 1

Home Nations: Belfast

16:00
Tenis, ATP • Digi 2, Telekom 2

Turneul Campionilor

18:00
Fotbal, Liga 2 • Digi 1, Telekom 4

ASU Poli - Sportul Snagov

21:00
Fotbal, Liga 1 • Digi 1, Telekom 1, Look

Gaz Metan - FC Voluntari

Program TV complet

banner300x600.jpg