SPORTURI  »  ALTELE  »  SCHI ALPIN

Ultima dorință înainte de retragere » Lindsey Vonn și-a propus să doboare un record istoric

Lindsay Vonn e o obișnuită a evenimentelor mondene
Lindsay Vonn e o obișnuită a evenimentelor mondene

Articol de - Publicat vineri, 26 octombrie 2018 18:15

Lindsey Vonn, 34 de ani, și-a propus ca înainte de a se retrage să doboare recordul legendarului Ingemar Stenmark. 

Americanca a anunțat că sezonul următor va fi ultimul pentru ea în circuitul alb. La 34 de ani, regina schiului alpin feminin și-a propus un nou obiectiv pentru viitorul sezon.

Vrea să doboare recordul de victorii în circuitul mondial, care în prezent este deținut de suedezul Ingemar Stenmark. Nordicul a adunat între 1974 și 1989, an în care s-a retras, 86 de victorii. Vonn mai are nevoie de doar 5 succese, ea deținând recordul de victorii, la feminin.

"Pot să dobor acest record. Voi avea ocazia să o fac în acest sezon, dar doar dacă voi fi sănătoasă. În același timp, dacă nu voi doborî recordul, nu voi mai continua să schiez", a declarat Lindsey.

Campioană olimpică și mondială, Vonn a câștigat de patru ori marele Glob de Cristal în Cupa Mondială. "La un moment dat vine clipa în care trebuie să te gândeşti la ceea ce ai realizat şi să-ţi spui: «OK, este destul de bine. Nu am nevoie de mai mult». Este un lucru dificil, dar am acceptat în final că nu mai am nimic de demonstrat", a încheiat campioana americană.

Vezi și:  Povestea de viață demnă de roman a lui Morgan Hurd, fetița din orfelinat ajunsă campioană mondială la gimnastică

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează