SPORTURI  »  ALTELE  »  FOTE 2013

Un sfert de miliard urcarea! » Primele probleme pentru români la FOTE: schiorii şi-au plătit singuri urcarea pe cablu!

Articol de , - Publicat joi, 14 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 16 mai 2013 00:19

Cei 8 sportivi şi 2 antrenori din lotul României de schi alpin care se pregătesc pentru FOTE şi-au plătit integral transportul pe pîrtie, aproximativ 260 de milioane de lei vechi: organizatorii nu le-au asigurat carduri gratuite.

Lotul României de schi alpin se pregăteşte de la începutul lunii la Poiana Braşov, însă entuziasmul tinerilor a fost umbrit de un inconvenient. Cei 8 sportivi şi antrenorii acestora au fost nevoiţi să plătească circa 26000 RON pentru transportul pe cablu, după ce organizatorii nu le-au asigurat carduri gratuite!

Au plătit şi în ianuarie
Sursele Gazetei explică: "Nu este normal, la nici o competiţie de afară nu se întîmplă aşa ceva, sportivii au transportul asigurat gratuit!". Nu a fost întîiul obstacol de acest tip. "Acelaşi lucru s-a întîmplat şi la competiţia test a pîrtiei, care a avut loc în ianuarie. Nici atunci nu s-au primit carduri, copiii şi antrenorii lor au dat din buzunare peste 8000 de RON!", conchid sursele din anturajul lotului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
alinucu2003
alinucu2003  •  16 Februarie 2013, 09:22

Stati linistiti ca ei isi deconteaza aceste cheltuieli!! Este o alta forma de a baga banii in buzunarul cui trebuie!!!

talpaiadului
talpaiadului  •  16 Februarie 2013, 02:46

Nu inteleg de ce acesti sportivi isi platesc singuri cardurile pentru a se antrena inaintea competitiei. Este totusi o suma semnificativa. Daca Romania vrea delegatie de schi alpin la FOTE, atunci sa le plateasca aceste antrenamente, daca nu, atunci sa desfiinteze delegatia. Oricum, cu tot respectul, Romania e nula la schi alpin si e un sport costisitor dupa cate vad.

gerula07
gerula07  •  14 Februarie 2013, 13:25

lol, romania te uimeste zilnic

Vezi toate comentariile (4)
Comentează