SPORTURI  »  ALTELE  »  GLORY 76

VIDEO » Conferință de presă Benny Adegbuyi, după victoria cu Badr Hari: „Urmează o revanșă sau o luptă pentru centură”

Benny Adegbuyi (35 de ani) a susținut astăzi o conferință de presă, în cadrul căreia a abordat cele mai importante subiecte după victoria spectaculoasă împotriva lui Badr Hari, obținută prin KO.
Benny Adegbuyi (35 de ani) a susținut astăzi o conferință de presă, în cadrul căreia a abordat cele mai importante subiecte după victoria spectaculoasă împotriva lui Badr Hari, obținută prin KO.

Articol de , - Publicat luni, 21 decembrie 2020 12:19 / Actualizat luni, 21 decembrie 2020 14:23

Benny Adegbuyi (35 de ani) a susținut astăzi o conferință de presă, în cadrul căreia a abordat cele mai importante subiecte după victoria spectaculoasă împotriva lui Badr Hari, obținută prin KO.

VIDEO. Cele mai importante declarații făcute de Benny

  • „E prima dată când fac o conferință special pentru mine, dar merită. Mă simt bine, abia am ajuns acasă. Sunt puțin obosit” 
  • „Dacă am ațipit o oră, două, e bine. Mă dor picioarele de nu mai pot. Am stat cu ele în sus” 
  • „Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine. Să ne bucurăm de victorie, pentru că merit, zic eu, așa, mai egoist”
  • „M-au așteptat câțiva prieteni apropiați la revenirea în țară. M-am simțit superb, de parcă aș fi câștigat Cupa Mondială. Mi-am dat seama că astea sunt cele mai importante momente în viață, alături de cei apropiați”
  • „Povestea meciului e una interesantă: totul a fost plănuit din ianuarie. Am avut o discuție cu echipa mea, cu fondatorul Glory, le-am spus că sunt în Top Glory de 4-5 ani, că merit un meci mare, pentru o centură. Ei au considerat că merit un meci de centură, ori un meci cu Badr Hari. Într-un final, s-a acceptat meciul cu Badr, și el a fost de acord. După, a venit pandemia, m-am antrenat singur, totul pentru a câștiga împotriva unei legende. A urmat o nouă dată, am plecat iar de acasă, departe de familie, de prieteni, de cei care sunt cei mai dragi. Cantonamentele au început prin septembrie. Știți cum e... nimic frumos nu vine fără sacrificii”
  • „Ați văzut declarațiile lui Badr. Nu știu dacă m-a subestimat sau a încercat să vândă meciul. Am început lupta foarte încrezător mine. Știam de ce sunt capabil”
  • „A început meciul puternic, agresiv. Am câștigat și prima repriză. Din câte știu, doi arbitri au văzut diferit, dar eu consider că am câștigat-o și pe prima”
  • „Intrând în meci, am văzut că nu mai e dracul chiar atât de roz. Însă Badr prin timing și explozie m-a lovit undeva în tâmplă, am fost amețit. Atunci, m-am motivat mai tare. Nu-mi venea să cred că după atâta sacrificiu aș putea să pierd așa meciul. Am supraviețuit celor 40 de secunde”
  • „L-am prins într-o contră, i-am rupt nasul, am vrut să-i rup și mâinile și picioarele, dar a oprit arbitrul lupta. Am adus una dintre cele mai mari victorii pentru mine, pentru kickboxingul românesc”
  • „Probabil urmează un meci puternic, de centură, unul cu Verhoeven, care m-a felicitat pentru victoria cu Hari”
  • „E posibilă și o revanșă cu Badr, dar să vedem ce va spune și el”
  • „Din respect pentru sport, aș prefera să nu vorbesc despre atacul lui Ghiță”
  • „Am fost foarte bine pregătit. Toți mi-au demonstrat că sunt capabil, puternic”
  • „Nu am glumit când am spus ca Badr renunță foarte ușor. Eu nu o să renunț niciodată ușor. Atunci când l-am văzut jos, știam că a simțit cât de puternic sunt, că-l dor toate. Mă dureau pe mine picioarele, îmi imaginam cât l-au durut pe el genunchii și mâinile”
  • „Mă bucur că Glory a reușit să programeze acest meci. A fost un avantaj pentru mine să lupt cu sala goală”
  • „Am primit un feedback senzațional, filmulețe cu români care se rugau când am fost numărat”
  • „Mă bucur să reprezint România de fiecare dată. Sărbători fericite vă urez!”

La evenimentul desfășurat în Aqua Garden Militari a participat și Cătălin Moroșanu, în calitate de invitat special și susținător al lui Benny. Acesta i-a oferit drept cadou câteva sticle de vin lui Adegbuyi.

VIDEO » Conferință de presă Benny Adegbuyi, după victoria cu Badr Hari: „Urmează o revanșă sau o luptă pentru centură”

Benny Adegbuyi, recorduri după victoria cu Badr Hari

După victoria prin KO tehnic, Benny a devenit primul român care-l învinge pe Badr Hari, fiind primul care luptă cu acesta, și primul care câștigă contra unui campion mondial. În plus, Benny e primul kickboxer din lume care reușește să-l învingă pe Hari după ce a fost trimis la podea.

19 lupteare Benny în promoția Glory, fiind pe locul 3 în istorie ca număr de meciuri

VIDEO. Benny Adegbuyi l-a făcut KO pe Badr Hari

Citește mai multe știri despre Benny Adegbuyi:

Benny Adegbuyi, probleme din cauza rasismului » Ce dezvăluia campionul român: „Primesc mesaje precum «Cioară», «Negrule», «Du-te la tine în țară!», «Țiganule»

Daniel Ghiță: „Respect, Badr Hari!” » Motivul pentru care îl atacă pe Benny Adegbuyi: un caz de violență extremă în care luptătorul a fost achitat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează