SPORTURI  »  ALTELE  »  FRAUDĂ

Usain Bolt ar fi fost victima unei fraude » A pierdut o avere

Usain Bolt/ foto Instagram
Usain Bolt/ foto Instagram

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 ianuarie 2023 18:17 / Actualizat vineri, 20 ianuarie 2023 19:16

Avocații lui Usain Bolt au declarat miercuri că peste 12,7 milioane de dolari lipsesc din contul său deschis la o firmă privată de investiții din Jamaica, Stocks & Securities Limited.

Linton P. Gordon, avocatul lui Usain Bolt, susține că în contul fostului sprinter se aflau 12,8 milioane de dolari. În prezent, contul lui Bold ar fi rămas doar 12.000 de dolar.

Îi face concurență Dilettei Leotta » Cine e Alice De Bortoli, prezentatoarea de la SportItalia: de la Tik Tok, la analiza meciurilor de Serie A
ITALIA
Îi face concurență Dilettei Leotta » Cine e Alice De Bortoli, prezentatoarea de la SportItalia: de la Tik Tok, la analiza meciurilor de Serie A

Usain Bolt ar fi piedut peste 12,7 milioane de dolari

„Dacă acest lucru este corect, și sperăm că nu este așa, atunci un act grav de furt fraudulos a fost comis împotriva clientului nostru”, au transmis avocații lui Usain Bolt, potrivit New York Post.

„Înțelegem că mai mulți clienți sunt nerăbdători să primească mai multe informații și vă asigurăm că monitorizăm îndeaproape această chestiune. Ne vom alerta clienții cu privire la rezolvarea problemei de îndată ce vom ști mai multe”, a comunicat compania Stocks & Securities Limited. 

Conform sursei menționate, mai mulți clienți ai firmei jamaicane ar putea pierde milioane de dolari în urma fraudei comise.

Citește și:

Noul pilot din Formula 1, dat în judecată de milionarul care l-a împrumutat ca să ajungă acolo!

Doi finaliști Australian Open de anul trecut au fost eliminați încă din turul 3!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  20 Ianuarie 2023, 22:06

...firmele jamaicane foarte sigure ...dupa cele elvetiene ...

bugbounty
bugbounty  •  20 Ianuarie 2023, 20:13

aaaaaassas

bugbounty
bugbounty  •  20 Ianuarie 2023, 20:12

aaaaaassas

Vezi toate comentariile (4)
Comentează